DRØMMER OM MANGE BARN: Ryan Reynolds og Blake Lively gleder seg til å starte familie sammen. Foto: All Over Press
DRØMMER OM MANGE BARN: Ryan Reynolds og Blake Lively gleder seg til å starte familie sammen. Foto: All Over PressVis mer

Åpner seg om babyplaner

- Mange sier vi er gale, men vi får se, sier Ryan Reynolds.

SEOGHØR.NO: Ett år etter at Hollywood-stjernene Ryan Reynolds (36) og Blake Lively (25) giftet seg i all hemmelighet, avslører Ryan at de drømmer om mange barn.

- Vi kommer begge fra store familier og ønsker oss det samme selv. Mine foreldre har fire barn, og Blakes har fem. Mange sier vi er gale, men vi får se når vi først er der. Jeg tror uansett det kommer til å bli en lykkelig tid, forteller han i et intervju med magasinet Details.

Skuespilleren, som selv er yngst av fire gutter, har et inderlig håp om å bli far til minst én jente.

- Jeg er livredd for at jeg er genetisk disponert til kun å få gutter. Det er en skremmende tanke. Da jeg var ti år, og jeg overdriver ikke, så visste jeg hvordan jeg skulle gipse hull i vegger. Det var nemlig ingenting jeg og brødrene mine ikke lagde hull i, innrømmer han.

Fra 2008 til 2011 var Reynolds gift med Scarlett Johansson (28). Paret fikk ingen barn sammen. Lively har på sin side hatt et høyprofilert forhold til Leonardo DiCaprio (38).

LES OGSÅ: Scarlett Johansson bekrefter forholdet