Triana Iglesias:

Åpner seg om baby-drømmen

- Jeg vil ha barn en dag, bare ikke akkurat nå, sier «Paradise Hotel»-programlederen.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Triana Iglesias ble forlovet i januar, og kun dager etter reiste hun til Mexico i to måneder. Foto: Kine Falch
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Triana Iglesias ble forlovet i januar, og kun dager etter reiste hun til Mexico i to måneder. Foto: Kine Falch Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Helt siden 2009 har Triana Iglesias (35) ledet realityserien «Paradise Hotel», og i går ble niende sesong avsluttet på dramatisk vis.

De siste ni årene har altså 35-åringen tilbrakt de første to månedene av året i idylliske Mexico, der det skandaleombruste programmet spilles inn.

I år ble det imidlertid ekstra spesielt for henne å være borte så lenge, ettersom hun kun dager før avreise ble forlovet med den finske rapperen Mikael Gabriel.

I fredagens utgave av Dagbladet letter hun på sløret om det to år lange forholdet, der hun blant annet forklarer hva som gjorde at hun falt pladask for ham.

- En av de tingene jeg falt for med han, var at vi kunne sitte oppe hele natta og diskutere, alt fra politikk til universet. Jeg har vært så heldig, han er så bra! Han inspirerer meg veldig mye, sier hun.

- Føler ikke noe press

Det var rett etter nyttårsaften Triana og Mikael Gabriel avslørte at de hadde forlovet seg. Den hyggelige nyheten delte de begge via sosiale medier.

Overfor Dagbladet sier TV-profilen at hun drømmer om å stifte familie med forloveden, men ikke med det første.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer