Triana Iglesias:

Åpner seg om baby-drømmen

- Jeg vil ha barn en dag, bare ikke akkurat nå, sier «Paradise Hotel»-programlederen.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Triana Iglesias ble forlovet i januar, og kun dager etter reiste hun til Mexico i to måneder. Foto: Kine Falch
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Triana Iglesias ble forlovet i januar, og kun dager etter reiste hun til Mexico i to måneder. Foto: Kine Falch Vis mer

(Seoghør.no): Helt siden 2009 har Triana Iglesias (35) ledet realityserien «Paradise Hotel», og i går ble niende sesong avsluttet på dramatisk vis.

De siste ni årene har altså 35-åringen tilbrakt de første to månedene av året i idylliske Mexico, der det skandaleombruste programmet spilles inn.

I år ble det imidlertid ekstra spesielt for henne å være borte så lenge, ettersom hun kun dager før avreise ble forlovet med den finske rapperen Mikael Gabriel.

I fredagens utgave av Dagbladet letter hun på sløret om det to år lange forholdet, der hun blant annet forklarer hva som gjorde at hun falt pladask for ham.

- En av de tingene jeg falt for med han, var at vi kunne sitte oppe hele natta og diskutere, alt fra politikk til universet. Jeg har vært så heldig, han er så bra! Han inspirerer meg veldig mye, sier hun.

- Føler ikke noe press

Det var rett etter nyttårsaften Triana og Mikael Gabriel avslørte at de hadde forlovet seg. Den hyggelige nyheten delte de begge via sosiale medier.

Overfor Dagbladet sier TV-profilen at hun drømmer om å stifte familie med forloveden, men ikke med det første.

- Jeg vil ha barn en gang, bare ikke akkurat nå. Det kommer når det skal, jeg føler ikke noe press ennå, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

THIS... ❤️ #LoveSpam

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Ingen problemer med avstandsforhold

Mens Triana er bosatt i Oslo, bor Mikael Gabriel fremdeles i Finland.

Å være i et avstandsforhold skaper sjelden problemer for dem, og de ser hverandre så ofte de kan, har Triana tidligere uttalt til Seoghør.no.

- Man blir jo ekstremt knyttet til noen når man er borte fra hverandre i en uke her og der. Man får en helt annen kontakt. Jeg merker i hvert fall det. Jeg har aldri vært så knyttet til noen som jeg er til han. Jeg får så mye kjeft av en kamerat fra Elverum, fordi jeg ikke besøker han. Jeg prøver å forklare han at det faktisk tar kortere tid å fly til Finland, sa hun i mars.

Det nyforlovede paret planla også perioden godt da Triana skulle reise til Mexico. Mens hun var på innspilling, var han på turné.

- Selv om det er kjipt å ikke se ham på to måneder, tror jeg det er litt sunt også. Man får liksom kjenne litt på hvor heldig man er, og at det godt å ha noen som man er så glad i og savner så mye, sa hun den gang.

Saken fortsetter under videoen.

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Verdens beste kjæreste

Triana ble et kjent fjes allerede som tenåring, da hun var med i NRK-programmet «Midt i smørøyet» i 1996.

De siste årene har hun satset på karrieren som programleder og modell.

Kjæresten er på sin side en kjent artist i Finland, og har gitt ut fire album. Han er også skuespiller.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Seoghør.no like etter at de ble et par.

LES OGSÅ: - Kunne ikke sett for meg at vi skulle bli kjærester