Leah Isadora Behn:

Åpner seg om Aris bortgang

For første gang snakker datteren ut.

SNAKKER UT: Nå tar Leah Isadora Behn bladet av munnen om farens bortgang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNAKKER UT: Nå tar Leah Isadora Behn bladet av munnen om farens bortgang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louises (51) datter, Leah Isadora Behn (17), snakker for første gang ut om faren Ari Behns bortgang.

Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember 2019. Han ble 47 år gammel, og etterlot seg døtrene Maud Angelica (19), Leah Isadora og Emma Tallulah (14).

Maud Angelica har flere ganger vært åpen om sorgen etter sin far. Hun holdt blant annet en hjerteskjærende tale i bisettelsen - og har fått stor anerkjennelse for talen.

Nå snakker imidlertid lillesøster Leah Isadora ut om sorgen som kom så plutselig.

EKSKLUSIVT: Leah Behn er og hennes mor, Prinsesse Märtha Louise, har vært i Paris for å kjøpe kjole til «Le Bal des Debutants». Reporter: Nora Skavhaug. Bilder: Le bal/Olivier Borde/Bestimage, Getty Images, All over, NTB, @lebal.paris/Instagram. Video: «Powerwomen Norge» - Viaplay. Vis mer

Mye på en gang

I podkasten «Pusterommet», deler Leah åpenhjertig om hvordan tiden var etter farens død.

- Det var veldig mye på en gang. Det er litt «blurry» når jeg tenker på det nå. Tiden gikk veldig sakte, men også veldig fort.

Videre forteller hun at sminke ble en distraksjon for henne.

- I begynnelsen da det skjedde så var jeg sånn «Åh, jeg har så lyst til å bare gå og sminke meg». Da fikk jeg litt små positive ting tilbake. Jeg tror det er veldig viktig når det skjer noe, å gå tilbake til det som er din trygghet for da mister du kanskje ikke deg selv.

17-åringen har fått en stor følgerskare på sosiale medier den siste tiden ved å blant annet dele sminkevideoer. Under fjorårets Vixen Awards stakk hun av med seieren for «Årets influenser innen skjønnhet». Hun har også vunnet pris for «Årets beautyprofil» under årets Costume Awards.

I podkasten snakker hun også om det at farens dødsfall fikk mye oppmersomhet i media.

BEKREFTER: Kjærligheten blomstrer for Leah Isadora Behn, som bekrefter at hun har fått kjæreste. Vis mer

- Det er jo annerledes å se bilder av seg selv fra begravelsen i VG. Men igjen, det er litt fint også ettersom han var en offentlig person. Begravelsen var jo åpen, så det var fint på noen måter at andre kunne komme å si hadet.

Stor følgerskare

Livet har likevel ikke bare bestått av sorg for Leah Isadoras del. I tiden etter Aris bortgang har hun fått en stor følgerskare på sosiale medier, spesielt TikTok.

Der deler hun av livet sitt, og deler sminketips med følgerne. 17-åringen er aktuell i tv-serien «Powerwomen», og gjestet nylig NRKs «Lindmo».

Det er ingen tvil om at hun gjør det bra om dagen - noe familien tilsynelatende er veldig stolte av. Også bonuspappa Durek Verrett har satt ord på Leahs suksess.

- Jeg synes Leah er fantastisk. Leah er en person som er selvmotivert. Det jeg elsker med henne er at hun tror på det hun gjør og når hun går for noe gjør hun det hundre prosent. Jeg tror hun er en rollemodell for mange tenåringer, uttalte Verrett til Se og Hør under «Powerwomen»-premieren tidligere i høst.

LES OGSÅ: Lisa Anckarman stygt skadet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer