Åpner seg om aldersforskjellen på 15 år

Christian Ingebrigtsen (40) og Martine Dønheim (25) stortrives sammen.

LIKE MODNE: Det er nesten 15 år som skiller Christian Ingebrigtsen og Martine Dønheim, men paret bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LIKE MODNE: Det er nesten 15 år som skiller Christian Ingebrigtsen og Martine Dønheim, men paret bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Som en del av boybandet a1 har Christian Ingebrigtsen (40) reist verden rundt og spilt for mange hundre tusen fans gjennom årenes løp.

Selv om han fortsatt er aktiv som musiker og nå gir ut sitt første soloalbum på ti år, lever Christian et roligere og mer hverdagslig liv enn for 15 år siden - da a1 var på høyden.

Men et svært hektisk artistliv med turnéer og utallige flyturer, sørget den gang for at Christian gikk glipp av mange ting de fleste andre har et etablert forhold til.

Kjæresten, Martine Dønheim (25), har bidratt til at dét har endret seg:

- Det er en av de tingene med å ha et liv med fokus på karriere - på enkelte områder levde jeg nok for en mannsalder.

- Men så var det andre områder av livet, som å være i fødselsdager, ha samboer og gjøre alle de vanlige tingene - det hadde jeg liten erfaring med. Jeg hadde ikke disse normaletikettene inne og måtte lære sånne enkle ting, sier han til VG Helg.

- Ikke voksen for alderen

Det var i 2012 Christian Ingebrigtsen fant tonen med Martine Dønheim fra Ålesund. De to møttes gjennom kjæresten til Christians a1-kollega Ben Adams (35), norske Sara Skjoldnes (26).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer