Åpner seg om aldersforskjellen på 15 år

Christian Ingebrigtsen (40) og Martine Dønheim (25) stortrives sammen.

LIKE MODNE: Det er nesten 15 år som skiller Christian Ingebrigtsen og Martine Dønheim, men paret bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LIKE MODNE: Det er nesten 15 år som skiller Christian Ingebrigtsen og Martine Dønheim, men paret bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

(Seoghør.no): Som en del av boybandet a1 har Christian Ingebrigtsen (40) reist verden rundt og spilt for mange hundre tusen fans gjennom årenes løp.

Selv om han fortsatt er aktiv som musiker og nå gir ut sitt første soloalbum på ti år, lever Christian et roligere og mer hverdagslig liv enn for 15 år siden - da a1 var på høyden.

Men et svært hektisk artistliv med turnéer og utallige flyturer, sørget den gang for at Christian gikk glipp av mange ting de fleste andre har et etablert forhold til.

Kjæresten, Martine Dønheim (25), har bidratt til at dét har endret seg:

- Det er en av de tingene med å ha et liv med fokus på karriere - på enkelte områder levde jeg nok for en mannsalder.

- Men så var det andre områder av livet, som å være i fødselsdager, ha samboer og gjøre alle de vanlige tingene - det hadde jeg liten erfaring med. Jeg hadde ikke disse normaletikettene inne og måtte lære sånne enkle ting, sier han til VG Helg.

- Ikke voksen for alderen

Det var i 2012 Christian Ingebrigtsen fant tonen med Martine Dønheim fra Ålesund. De to møttes gjennom kjæresten til Christians a1-kollega Ben Adams (35), norske Sara Skjoldnes (26).

Selv om Christian er omlag 15 år eldre enn kjæresten, er ikke aldersforskjellen noe han bryr seg stort om:

- Jeg tenker ikke over det, hehe. Men kan hende hun gjør det, sier han til VG Helg, før kjæresten bryter inn:

- Vi har vært sammen i fem år, så det er ikke noe vi går og tenker på. Vi utfyller hverandre bra, da, sier Martine.

VENNEPAR: Martine Dønheim er venninne av Sara Skjoldnes (t.v.), kjæresten til a1-Ben Adams. Foto: REX/ NTB scanpix
VENNEPAR: Martine Dønheim er venninne av Sara Skjoldnes (t.v.), kjæresten til a1-Ben Adams. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

Også i et intervju med Seoghør.no høsten 2012, understreket artisten at det ikke føles som om han er over ett tiår eldre enn kjæresten sin.

- Jeg er ikke så voksen for alderen, så det går veldig bra. Vi tenker ikke over det i hverdagen. Martine holder meg ung, sa Ingebrigtsen den gang.

I samme intervju bekreftet Martine at hennes utkårede er ganske barnslig.

- Ja, han liker jo Fifa og Disneyfilmer, sa hun den gang - og anslo kjærestens mentale alder til 25 år.

Dubai-ferie og bryllupsdrømmer

Da de to turtelduene først møttes, gjorde Christian seg akkurat klar til å delta i TVNorge-programmet «71 ° nord - Norges tøffeste kjendis». Der fikk artisten kjenne på en del tøffe utfordringer, men han kom seg helskinnet gjennom reality-strabasene.

Selv om innspillingen innebar at duoen måtte være fra hverandre en lang periode i starten av forholdet, gikk det altså veien for de to.

I dag er de samboere på Abildsø i Oslo, og i månedsskiftet mai/juni reiste paret på ferie sammen til Dubai. Da hadde Christian nettopp fullført det nye albumet sitt, «Got to Be», som ble sluppet fredag.

Saken fortsetter nedenfor.

Life is good 😎☀️ #vacation #Dubai

A post shared by Christian Ingebrigtsen (@christian_ingebrigtsen) on

I et intervju med Her og Nå høsten 2016, fortalte paret at de fortsatt er like forelsket. Christian røpet dessuten at han hadde begynt å tenke på giftemål.

- Det er klart jeg har tenkt på det. Tiden har bare fløyet så utrolig fort. Men det er min oppgave å ta det neste steget, og det er i tankene mine, sa han den gang.

Christian la til at han blant annet hadde blitt inspirert av kameraten Gaute Ormåsen (34), som fikk sitt første barn med kona Marie Enoksen våren 2016.

- Jeg gleder meg selvfølgelig til det blir vår tur. Men å være artist gjør det litt vanskeligere å planlegge, sa han til ukebladet i fjor høst.

Da Gaute giftet seg med sin kjære Marie for tre år siden, bidro for øvrig Christian med sang og musikk i kirken.

Gaute Ormåsen giftet seg med Marie Enoksen i Arendal i 2014. I den forbindelse ble han intervjuet av Se & Hør. Christian Ingebrigtsen ble også intervjuet etter sin opptreden i kirken. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Obama avslørte Beyoncés hemmelighet