Khloé Kardashian, Jordyn Woods og Tristan Thompson:

Åpner seg for første gang etter utroskapsskandalen

- Husk å være snille med hverandre.

<strong>TREKANTDRAMA:</strong> F.v: Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson skaper stadig overskrifter disse dager. Foto: NTB Scanpix, Instagram/Thompson
TREKANTDRAMA: F.v: Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson skaper stadig overskrifter disse dager. Foto: NTB Scanpix, Instagram/Thompson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff uke for Khloé Kardashian (34) etter at ryktene om at kjæresten Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot henne for andre gang på mindre enn ett år.

Søndag 17. februar skal han nemlig ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Tre dager senere kom nyheten om at det var slutt mellom duoen - bare ti måneder etter at de ble foreldre til datteren True.

Mens media har skrevet en rekke saker om den påståtte utroskapen, har det foreløpig vært stille fra de involverte partene selv.

Tristan var tidlig ute med å twitre «FAKE NEWS» da nyheten først dukket opp, men fjernet siden denne meldingen.

Åpner seg på Twitter

Tirsdag tar imidlertid Khloé til sosiale medier for å takke for all støtte gjennom de vanskelige dagene, skriver Us Weekly.

- Hei mine kjære. Jeg vil bare si at jeg setter pris på dere. Jeg har lest alle deres hyggelige ord og de er virkelig en velsignelse for meg. Jeg er glad i dere! Tusen tusen takk!

- Jeg kommer tilbake igjen når jeg er klar for å snakke med dere. I mellomtiden husk å være snille med hverandre, skriver hun sammen med et hjerte til sine over 26 millioner Twitter-følgere.

I kommentarfeltet under får TV-profilen flere støtteerklæringer fra fansen.

- Aldri la noen få deg til å tro at dette er din feil, skriver en.

- Han er en syk mann og hvis dette er sant, så er hun også en forferdelig kvinne. Begge er dårlige mennesker som ikke fortjener din kjærlighet. Gi all din kjærlighet til True slik du er så flink til allerede, trøster en annen.

- Jeg kan fremdeles ikke tro at dette faktisk skjedde?? kommenterer en bruker.

Mens noen av følgerne også har vondt av Woods.

- Vær snill mot Jordyn. Hun er en 21 år gammel unge som har mistet faren sin. Hun har stått ved din søsters side gjennom tykt og tynt. Det hun har gjort, har alle i din familie også gjort, inkludert deg selv. Personen du bør være sint på er Tristan. Jeg forstår at du er lei deg, men be for både henne og deg selv, deler en annen fans.

Vis mer

Får støtte av stebroren

Med unntak av et par kryptiske meldinger på sosiale medier, så er dette første gang 34-åringen adresserer den angivelige utroskapen.

Søndag postet hun blant annet følgende tekst på sin Instagram-story:

- Folk viser hvem de er gjennom handlingene sine, sto det på en melding.

- Uansett hvor mye skinn en slange mister, så er den fremdeles en slange, leste den andre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>KRYPTISK:</strong> Disse meldingene postet Khloé på sosiale medier i helgen. Foto: Skjermdump/Instagram
KRYPTISK: Disse meldingene postet Khloé på sosiale medier i helgen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Natt til mandag, under Elton Johns Oscar-fest i Los Angeles, uttalte Brody Jenner (35) seg om utroskapssaken overfor Us Weekly.

Til nettstedet sa han blant annet at han føler med stesøsteren, men at han ikke er overrasket over Tristans utroskap, da det har skjedd før.

- Khloé er et bra menneske. Ingen fortjener dette. Jeg vil likevel si at han har gjort det én gang tidligere, så hun burde antakelig ha gått fra han da. Men selvfølgelig, når det skjer igjen... Jeg synes synd på henne.

Brody Jenner er sønn av Khloés mor, Kris Jenner (63) sin eksmann, Caitlyn Jenner (69) - tidligere Bruce Jenner - og hadde mye med Kardashian-familien å gjøre i oppveksten. De senere årene har de imidlertid ikke hatt like mye kontakt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Mandag skrev People at alt Jordyn Woods ønsker er å bli tilgitt av Kardashian-klanen, men at det virker som om hun har vanskelig for å fortelle sannheten om hva som faktisk skjedde mellom henne og Thompson.

- Historien hennes forandrer seg litt hele tiden, og det virker nesten som om hun graver seg dypere og dypere ned. Det har vært en uke med tullete forklaringer fra hennes side. Alle tror hun ønsket å «hooke» opp med Tristan, men at hun ikke hadde trodd hun skulle bli fersket, fortalte en kilde til nettstedet.

Jordyn er som tidligere nevnt Kylies bestevenninne, og hun er også en del av «Good American»-gjengen som representerer Khloés klesmerke.

Og mens sviket skal stikke dypt for Khloé, skal tanken på å miste sin alle beste venninne være tung for Kylie.

- Kylie virker å være delt. Det kommer til å bli veldig vanskelig for henne å kutte Jordyn fullstendig ut av livet sitt, sa kilden videre.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Nektet først å tro på ryktet

Hele Kardashian/Jenner-klanen skal ha blitt tatt fullstendig på senga av utroskapsryktene, ettersom de alle har sett på Woods som en del av familien.

- Da de først fikk høre at Tristan hadde klint med Jordyn mandagen, så var det ingen som egentlig trodde på det. Alle vet at Tristan oppfører seg upassende, men at Jordyn kunne ha kysset ham, hørtes bare ut som et falskt rykte, har en kilde fortalt til nettstedet.

Men den mektige familien kunne heller ikke bare la et så seriøst rykte ligge, så de skal ha kontaktet mennesker de trodde hadde vært på festen for å høre med dem.

- Da ble de fortalt at det var sant, fortsatte kilden.

Woods skal ha forsøkt å be om tilgivelse for det som skjedde opptil flere ganger, ifølge en annen kilde People snakket med nylig.

- Jordyn har prøvd å nå frem til Khloé, Kylie og alle andre i familien for å be om unnskyldning. Hun ønsker å gjøre alt riktig. Hun er fullstendig skyldbetynget, og har grått hele natta med sin mor og søster, hevdet kilden.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

LES OGSÅ: - Gode Gud, dette var ukomfortabelt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer