Khloé Kardashian, Jordyn Woods og Tristan Thompson:

Åpner seg for første gang etter utroskapsskandalen

- Husk å være snille med hverandre.

TREKANTDRAMA: F.v: Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson skaper stadig overskrifter disse dager. Foto: NTB Scanpix, Instagram/Thompson
TREKANTDRAMA: F.v: Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson skaper stadig overskrifter disse dager. Foto: NTB Scanpix, Instagram/Thompson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff uke for Khloé Kardashian (34) etter at ryktene om at kjæresten Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot henne for andre gang på mindre enn ett år.

Søndag 17. februar skal han nemlig ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Tre dager senere kom nyheten om at det var slutt mellom duoen - bare ti måneder etter at de ble foreldre til datteren True.

Mens media har skrevet en rekke saker om den påståtte utroskapen, har det foreløpig vært stille fra de involverte partene selv.

Tristan var tidlig ute med å twitre «FAKE NEWS» da nyheten først dukket opp, men fjernet siden denne meldingen.

Åpner seg på Twitter

Tirsdag tar imidlertid Khloé til sosiale medier for å takke for all støtte gjennom de vanskelige dagene, skriver Us Weekly.

- Hei mine kjære. Jeg vil bare si at jeg setter pris på dere. Jeg har lest alle deres hyggelige ord og de er virkelig en velsignelse for meg. Jeg er glad i dere! Tusen tusen takk!

- Jeg kommer tilbake igjen når jeg er klar for å snakke med dere. I mellomtiden husk å være snille med hverandre, skriver hun sammen med et hjerte til sine over 26 millioner Twitter-følgere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer