Sofia Vergara:

Åpner seg etter bruddet

- Veldig interessant.

SKILLES: Joe Manganiello og Sofia Vergara gjorde det nylig slutt. Foto: Rich Fury/Getty Images for Maui Film Festival /AFP/NTB
SKILLES: Joe Manganiello og Sofia Vergara gjorde det nylig slutt. Foto: Rich Fury/Getty Images for Maui Film Festival /AFP/NTB Vis mer
Publisert

For to måneder siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Sofia Vergara (51) og Joe Manganiello (46) gikk hver til sitt etter syv år som ektepar.

- Vi har tatt den vanskelige avgjørelsen om å skilles. Som to mennesker som elsker og bryr seg veldig om hverandre, ber vi om respekt for privatlivet vårt på dette tidspunktet, mens vi navigerer denne nye fasen av livene våre, delte de i en uttalelse til Page Six.

Nyheten kom brått på de aller fleste, og paret har ikke oppgitt noen årsak til at det ble slutt.

Åpner seg

Nå letter Vergara på sløret om hvordan det er å ta fatt på et nytt kapittel i livet.

STJERNESPEKKET: Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello flørtet foran fotografene da de ankom premieren på Star Wars: The Last Jedi i Los Angeles. Video: Splash DV Vis mer

- Det har vært veldig interessant. Det har vært et interessant år for meg. Mange forandringer. Mange gode, ville og kjipe ting skjedde, og fine ting skjedde. Det er det som gjør livet så underholdende og interessant, forteller «Modern Family»-stjernen til ETonline, og legger til:

- Jeg kan ikke klage. Jeg har hatt det veldig, veldig bra. Det er alltid tid for å gi plass til flere gode ting.

På spørsmål fra nettstedet om hva som ligger i fremtiden for Hollywood-stjernen, svarer hun lattermildt:

- 50-årene mine!

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

«Dømt til å feile»

Det var altså i sommer at nyheten om skilsmissen mellom Vergara og Manganiello kom. Ettersom at ingen av dem har gitt noen grunn til hva som forårsaket bruddet - har ikke spekulasjonene latt vente på seg.

Manganiello har vært avholdsmann i 21 år, etter å ha slitt med avhengighet som en ung og suksessrik skuespiller. I 2019 åpnet han seg for Mens Health.

- Å drikke var en måte for meg å håndtere meg selv på. Og jeg tror at skuespill var en måte for meg å ikke være meg på. Så jeg kunne gå på scenen og ikke være meg, gå av scenen, gå til en bar og ikke være meg. Så bli edru og gjøre alt på nytt, fortalte han til magasinet.

Samtidig som at Manganiello har stått ved valget om å være edru i over to tiår, har Vergara et annet forhold til alkohol. Hun er verken avholds eller alkoholiker.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Selvfølgelig hadde det at Sofia ikke er edru en påvirkning på ekteskapet. Han ble advart om dette da de startet å date og igjen før de giftet seg. Han trodde ikke at han kunne forandre henne, men han tenkte heller ikke på hvordan det kunne påvirke ekteskapet deres, sa en kilde til Daily Mail i juli.

En annen kilde gjorde det derimot klart at Vergara «ikke kunne vært mer støttende overfor hennes ektemanns edruelighet».

En amerikansk spesialist rundt avhengighet, Katarina Patersen, fortalte til Daily Mail at ingen faktisk kommer seg over avhengighet, da det er noe du må jobbe med hver eneste dag av livet ditt.

- Ekteskapet var dømt til å feile fra starten av, delte hun.

LES OGSÅ: - Fryktet at han ville miste alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer