Bradley Cooper og Lady Gaga:

Åpner seg endelig om romanseryktene

- Det reduserte angsten min.

MER ENN BARE VENNER? I lang tid svirret det rykter om at Lady Gaga og Bradley Cooper hadde forelsket seg da de spilte inn filmsuksessen «A Star Is Born». Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
MER ENN BARE VENNER? I lang tid svirret det rykter om at Lady Gaga og Bradley Cooper hadde forelsket seg da de spilte inn filmsuksessen «A Star Is Born». Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert

Storfilmen «A Star is Born», med Lady Gaga (35) og Bradley Cooper (46) i hovedrollene, ble umiddelbart en snakkis etter at den kom ut i 2018.

Med en rørende handling og vakker musikk traff det romantiske dramaet flere seere rett i hjertet, men også kjemien mellom de to hovedrolleinnehaverne fikk mye oppmerksomhet i tiden etter.

Det hele toppet seg da Gaga og Cooper leverte en svært følelsesladd fremføring av låten «Shallow» fra filmen under Oscar-utdelingen i februar 2019, og i etterkant av opptredenen var flere overbevist om at det var noe mer enn bare vennskap mellom dem.

At det få dager før utdelingen ble kjent at Gaga hadde brutt forlovelsen med Christian Carino (52), bremset ikke akkurat ryktene.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Juni samme året ble det også kjent at Cooper og modellkjæresten, Irina Shayk (35) hadde gått hver til sitt etter fire år sammen.

- Bradleys tilknytning til Gaga er det som tippet Irina over kanten. Hun ble ydmyket, spesielt under opptredenen på Oscar-utdelingen. Å være i samme rom som det, og se hva som ble skrevet i etterkant, var vanskelig å håndtere, fortalte en kilde til Grazia Daily den gang.

«Eksplosivt øyeblikk»

Nå, tre år senere, letter Bradley Cooper for første gang på sløret om de påståtte romanseryktene mellom ham og popstjernen.

I et intervju med The Hollywood Reporter avslører 46-åringen at det ikke var noe på gang mellom ham og sangfuglen, men at det hele rett og slett dreide seg om skuespill. Spesielt da de fremførte den hete duetten på scenen under Oscar-utdelingen.

Magasinet skriver:

«Han så for seg at forestillingen skulle utfolde seg som en scene fra filmen, delvis for å hjelpe ham å håndtere sin egen frykt for å synge live».

- Fra et personlig ståsted, så reduserte det angsten min, forklarer Cooper om stuntet til The Hollywood Reporter, ifølge E! News, og fortsetter:

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

- I filmen var det på en måte i den scenen de forelsket seg. Det er det eksplosive øyeblikket som skjer med dem på scenen foran tusenvis av mennesker... Det hadde vært veldig rart hvis vi begge satt på to barstoler med ansiktet mot publikum, deler han videre.

Dette sier popstjernen

Lady Gaga har også tidligere gått ut og avkreftet at det skal ha oppstått romantiske følelser mellom dem.

- For å være helt ærlig, synes jeg at pressen er veldig teit. Jeg mener, vi lagde en kjærlighetshistorie. For meg, som artist og skuespiller, ville vi selvfølgelig at folk skulle tro på at vi var forelsket i hverandre, fortalte hun til Elle høsten 2019, og la til:

NÆR RELASJON: Både Cooper og Gaga har gitt uttrykk for at de fikk et nært bånd gjennom samarbeidet i «A Star is Born». Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
NÆR RELASJON: Både Cooper og Gaga har gitt uttrykk for at de fikk et nært bånd gjennom samarbeidet i «A Star is Born». Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

- Og vi ville at folk skulle føle den kjærligheten under Oscar-opptredenen. Vi ville at det skulle gå rett gjennom linsen på kameraene og tv-ene. Og vi jobbet hardt med det, vi jobbet i flere dager. Vi kartla det hele - det var rigget til som en opptreden.

Det var imidlertid ikke første gang «House of Gucci»-stjernen uttalte seg om romanseryktene med Cooper. I februar samme året, da rykteflommen sto på som verst, så 35-åringen seg nødt til å si noe da hun gjestet talkshowkongen Jimmy Kimmel (53).

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

- Ja, folk så kjærlighet, og gjett hva? Det var akkurat det vi ville at dere skulle se, sa Gaga i programmet, ifølge People.

- Det var så viktig for oss at vi hadde en tilknytning til hverandre under hele sangen. Når du synger kjærlighetslåter er det det du vil at folk skal føle, la hun til hun.

LES OGSÅ: - Ny flørt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer