Kim Kardashian og Pete Davidson:

Åpner seg endelig om forholdet

- Vi er så søte.

KJÆRESTER: Pete Davidson og Kim Kardashian har prøvd å holde en lav profil i media etter at de begynte å date i høst. Det har de lykkes dårlig med. Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB
KJÆRESTER: Pete Davidson og Kim Kardashian har prøvd å holde en lav profil i media etter at de begynte å date i høst. Det har de lykkes dårlig med. Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB Vis mer
Publisert

Etter rundt fem måneder som kjærester åpner Kim Kardashian (41) seg endelig om forholdet til den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28).

Fredag gikk realitydronningen langt i å bekrefte at hun er svært forelsket da hun for første gang delte et bilde av seg selv og Davidson på Instagram - hvor hun har hele 292 millioner følgere.

- Det er vel ikke offisielt før man poster det, fleiper 41-åringen når hun gjester «Ellen DeGeneres Show» onsdag, ifølge People.

- Jeg har de søteste bildene av oss og jeg har lyst til å være «å Gud, vi er så søte», men så tenker jeg «ikke vær så desperat. Ikke post så mye, bare gi små glimt». Jeg vet ikke hva som er riktig å gjøre for jeg har ikke datet noen siden før Instagram eksisterte. Så jeg vet ikke hva reglene er, fortsetter hun.

Det var i februar 2021 at TV-profilen søkte om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44). Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap, og sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

Tidligere denne måneden ble firebarnsmoren erklært offisielt singel i rettslig forstand, og for å markere den nye tilværelsen fjernet hun etternavnet «West» fra sosiale medier. Selve skilsmissen pågår fremdeles.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

I løpet av TV-intervjuet bemerker programleder Ellen DeGeneres (64) at hun ser en endring i Kim. At hun den siste tiden har vist frem en ny side og virker lettere til sinns.

Til dette svarer 41-åringen følgende:

- Det føles godt. Uansett hva som skjer i livet, så oppfordrer jeg vennene mine og de jeg er glad i til å være lykkelige. Og så valgte jeg å gå for det selv også. Jeg tenkte «Vet du hva, jeg er i 40-årene. Fuck it. Bare gå for det. Finn din egen lykke». Så jeg gjorde det. Jeg fant lykken og det føles så godt. Jeg vil ha det sånn for alltid, forteller hun, skriver nettstedet.

Den siste tiden har Kim og Pete ligget i en bitter strid med Kanye. Rapperen er nemlig langt fra fan over ekskonas nye forhold og bruker titt og ofte sosiale medier til å fyre løs mot komikeren.

LES OGSÅ: NRK-profil bekrefter forhold

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer