Jason Sudeikis:

Åpner seg endelig om bruddet

- Om ett år vil jeg ha en bedre forståelse om hvorfor.

SLUTT: Jason Sudeikis og Olivia Wilde var sammen i mange år før de gikk hver til sitt i fjor. Sammen har de også to barn. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB
SLUTT: Jason Sudeikis og Olivia Wilde var sammen i mange år før de gikk hver til sitt i fjor. Sammen har de også to barn. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter ni år sammen ble det i fjor høst kjent at stjerneparet Jason Sudeikis (45) og Olivia Wilde (37) hadde brutt forlovelsen.

Det tok ikke lang tid før Wilde fant lykken igjen med den ti år yngre «One Direction»-stjernen Harry Styles (27). Forholdet har fått mye oppmerksomhet i mediene både på grunn av aldersforskjellen og fordi duoen raskt skal ha flyttet sammen.

Sudeikis, som har barna Otis (7) og Daisy (4) med Wilde, skal på sin side ha vært knust over eksforlovedens nye romanse, og skal ha jobbet hardt for å vinne henne tilbake.

«En bok om livet mitt»

Nå åpner tobarnsfaren seg for første gang om det havarerte forholdet, og det kan virke som om han innrømmer at det ikke var han som var pådriveren for bruddet.

Vis mer

- Om ett år vil jeg ha en bedre forståelse om hvorfor, sier han om årsaken til hvorfor det ble slutt, og legger til:

- Og om to år vil jeg forstå det enda bedre, og enda bedre igjen om fem år, deler han i et nytt intervju med GQ, ifølge People.

Videre utdyper skuespilleren, kjent fra blant annet «Horrible Bosses» og «Saturday Night Live», følgende:

- Det gikk fra å være en bok om livet mitt, til å bli et kapittel, til et avsnitt, til en linje, til et ord og til en krusedull.

Sudeikis bruker nå opplevelsen til å reflektere og vokse videre.

- Enten lærer man av slike ting eller så lager man unnskyldninger. Man tar noe ansvar for det, holder seg selv ansvarlig for hva man gjør, men prøver også å lære noe utover det åpenbare, forklarer han til GQ, ifølge nettstedet.

«Gnistene fløy»

Som tidligere nevnt brøt Sudeikis forlovelsen med Wilde etter ni år som par. Skuespillerne hadde også vært forlovet i syv år før forholdet tok slutt.

Flere har spekulert på grunnen til at paret valgte å skille veier, og enkelte har koblet bruddet til Wildes flamme, Harry Styles.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I forkant av bruddnyheten ble det nemlig kjent at «Watermelon Sugar»-sangeren skulle spille i Wildes film, «Don't Worry Darling», der gnistene skal ha flydd mellom dem, ifølge en kilde til US Weekly.

- Harry og Olivia hadde kjemi nesten øyeblikkelig på settet. Det var bare snakk om tid før de ble sammen, fortalte kilden den gang.

I februar begynte ryktene å svirre om at også Sudeikis hadde gått videre etter bruddet. Da skrev nemlig The Sun at han hadde fått øynene opp for den britiske glamourmodellen og skuespilleren Keeley Hazell (34).

Bekreftet forholdet

Sudeikis og Hazells første møte var under innspillingen av filmen «Horrible Bosses 2» fra 2014, der hun spiller assistenten til Chris Pines (40) karakter.

Duoen har også spilt sammen i Apple TV-serien «Ted Lasso» i London, og i etterkant skal 45-åringen ha invitert Hazell ut på en middag i Los Angeles med vennene hans.

- Jason har alltid syntes at Keeley er utrolig attraktiv, og har fortalt venner at han har hatt et «crush» på henne siden hun var i Page 3.

Page 3 var for øvrig en tradisjon i The Sun, hvor det ble publisert et bilde av en toppløs kvinne på den tredje siden i avisen. De aller fleste som havnet der var glamourmodeller.

Sist måned delte flere medier, deriblant People og Daily Mail, ferske bilder av de to turtelduene. På bildene gikk de arm i arm, noe flere anså som en bekreftelse på at de er blitt et par.

«Hemmelige datingrykter dukket opp tidligere i år, og nå offentliggjør Jason Sudeikis og Keeley Hazell romansen. På våre eksklusive bilder er de avbildet sammen i New York i helgen, og de ser ut som et lykkelig par som ikke er redde for å vise frem følelsene de har for hverandre», skrev blant annet Daily Mail.

- De har datet en stund nå. De har det bare gøy, og det er ikke seriøst på dette tidspunktet, delte en kilde til People.

LES OGSÅ: Babylykke for supermodellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer