Kim Kardashian

Åpner seg: - Det ødela meg

Kim Kardashian med oppgjør på Instagram etter nesten åtte år.

KLAR TALE: Kim Kardashian tar et oppgjør med hvordan hun ble omtalt da hun gikk gravid med datteren North for snart åtte år siden. Her sammen med mamma Kris Jenner på tampen av svangerskapet våren 2013. Foto: Broadimage/ REX/ NTB
KLAR TALE: Kim Kardashian tar et oppgjør med hvordan hun ble omtalt da hun gikk gravid med datteren North for snart åtte år siden. Her sammen med mamma Kris Jenner på tampen av svangerskapet våren 2013. Foto: Broadimage/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Helt siden dokumentaren «Framing Britney Spears» ble sluppet, har kjendiser verden over tatt popstjernen i forsvar. I dokumentaren er blant annet hennes mye omtalte vergemål et sentralt tema.

Den tar imidlertid også for seg behandlingen Britney (39) fikk av media fra hun var tenåring til hun ble voksen. Derfor tok det heller ikke lang tid før det skapte reaksjoner, og flere kjendiser har i ettertid stått fram med egne historier.

En av de som nå går hardt ut og tar et oppgjør med tabloidpressen i kjølvannet av dokumentaren, er nyskilte Kim Kardashian (40).

Tar et oppgjør

I flere innlegg på Instagrams historiefunksjon går hun nå hardt ut mot den kulærte delen av pressens dekning av henne første graviditet, og kroppshetsen hun opplevde på det tidspunktet.

Grunnen til at hun velger å åpne seg nå, er ifølge stjernen selv at hun endelig tok seg tid til å se Britney-dokumentaren.

«Uansett hvor offentlig noens liv kan virke, fortjener ingen å bli behandlet med sånn ondskap eller dømming for underholdning», innleder hun.

Videre forteller hun om sin egen opplevelse med tabloidpressen, og forteller hvordan det ødela henne. Spesielt vanskelig var det da hun var gravid med datteren North West (7). Da hun var gravid hadde hun svangerskapsforgiftning, noe som fikk henne til å hovne kraftig opp - og gå opp 30 kilo i vekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer