Harry Styles:

Åpner opp: - Skammet meg

Artisten deler intime detaljer i nytt intervju.

ÅPEN: Harry Styles åpner opp i nytt intervju og deler intime detaljer. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB
ÅPEN: Harry Styles åpner opp i nytt intervju og deler intime detaljer. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske sangeren og gitaristen Harry Styles (28) fikk for alvor fart på musikkarrieren da han dukket opp på audition i talentprogrammet «The X Factor» i 2010.

I løpet av konkurransen ble Styles spleiset med Niall Horan (28), Liam Payne (28), Louis Tomlinson (30) og Zayn Malik (29), som etter hvert dannet det tidligere boybandet «One Direction».

Berømmelsen kom brått på, og plutselig var de store forbilder for gutter og jenter verden rundt. Men det fantes en bakside.

Nå åpner Styles seg i et nytt intervju om skammen han følte rundt sexlivet sitt.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

- Skammet meg

I et ferskt intervju med det amerikanske magasinet Better Homes & Gardens, forteller den 28 år gamle artisten om skammen han følte hver gang han hadde sex, særlig i starten av karrieren.

- I en lang periode følte jeg at det eneste som var mitt, var sexlivet. Jeg skammet meg av bare tanken på at folk visste at jeg hadde sex, ikke minst med hvem, sier han i intervjuet.

Sangeren forklarer til magasinet at det ikke var bare-bare å stole på folk, spesielt siden han var omgitt av ryktespredning og sladder. Det førte til at han ikke visste hvem han kunne stole på.

Videre forteller Styles at han den siste tida har jobbet mye med seg selv og tillitsproblemene.

- Jeg kom til et punkt hvor jeg følte at «hvorfor skammer jeg meg? Jeg er en 26 år gammel mann som er singel. Det er klart jeg har sex, sier Harry Styles.

SKEIV: Harry Styles hjelper fan komme ut av skapet til moren sin på konsert. Video: Twitter @intothexxlight Vis mer

Oppgjør med pressen

28-åringen har gjennom sin suksessrike artistkarriere blitt koblet til flere hotte navn som Kendall Jenner (26), Taylor Swift (32) og Olivia Wilde (38) opp gjennom åra. Han er med andre ord svært populær hos det motsatte kjønn.

Likevel er det intet nytt at artistens legning har blitt spekulert på av pressen i en årrekke, og i intervjuet tok han omsider et oppgjør om det, en gang for alle.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Nå har Styles sett seg lei av spekulasjonene. Han omtaler nemlig medias «besettelse» med å definere hans legning som «utdatert».

- Jeg har vært veldig åpen med vennene mine.... Hele poenget med retningen vi bør være på vei mot, som er at alle aksepterer alle og er mer åpen, er at det ikke har noe å si. Det handler ikke om å sette en merkelapp på alt, eller å må klargjøre hvile bokser man krysser av på.

LES OGSÅ: Kobles til modell for syvende gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer