Nora Haukland:

Åpner opp om vennskapet

«Love Island»-vinneren forteller om sitt første møte med venninnen.

STJERNEDUO: Nora Haukland og Sophie Elise Isachsen er en mye omtalt venninneduo. Foto: Skjermdump fra Instagram
STJERNEDUO: Nora Haukland og Sophie Elise Isachsen er en mye omtalt venninneduo. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Influenservenninnene Nora Haukland (25) og Sophie Elise Isachsen (27) er en mye omtalt duo, og har kanskje blitt Norges svar på stjernebestisene Paris Hilton og Nicole Richie på tidlig 2000-tallet.

Det er trolig mange som antar at venninnene møttes på en rød løper eller et spektakulært event, men i podkasten «Chit Chat» kan Haukland avsløre at deres første møte var langt fra glamorøst.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

Steg opp fra kloakken

Til programleder Helle Nordby forteller 25-åringen at det hele startet i en bursdag, som hun ble invitert med på av TV-profil og programleder Abu Hussain (35).

På et tidspunkt trakk Hussain og Haukland seg ut av leiligheten for å ta seg en sigarett.

- Så mister Abu sine gullgrills (tannpynt, journ. anm.) i et kumlokk. Det er gullgrills ikke sant, så de kostet flere tusen. Og jeg sa: «vet du hva, den her henter jeg». Så vi løftet opp det kumlokket, så ble jeg båret tre meter ned og fant gullgrillsene, forklarer influenseren.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Nora Haukland, foreløpig uten hell.

- Så kommer jeg opp, og der er Sophie. Så jeg pleier å si at jeg møtte henne da jeg kom opp fra kloakken. Og det er egentlig veldig symbolsk, for det var litt sånn det føltes også. Jeg hadde det veldig kjipt, og hun har virkelig hjulpet meg med å bli sterkere og stå på mitt, forteller hun åpenhjertig.

Også Isachsen ser tilbake på hendelsen som et fint minne.

- Jeg husker det som en fantastisk hendelse som førte to nordlendinger sammen! skriver hun i en SMS til Se og Hør.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsens liv endret seg drastisk fra innspillingen av Bloggerne og til det kom på TV. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Bare oss som er oss

Resten er historie, og influenserne er i dag nære venninner. Så nære at flere har mistenkt at de er et par etter at de har delt snutter av at de kysser på sosiale medier.

Isachsen tok etter hvert til Instagram for å forklare at de ikke er i et forhold, men at de begge er« fri» og at det er en naturlig del av hvem de er.

I «Chit Chat» utdyper Haukland:

- Vi har ikke vært følelsesmessig involvert, men vi har jo kanskje mer seksuelt hatt greier. Vi er veldig frie seksuelt, vi er begge biseksuelle, vi er fri. At det skal bli så mye oppstyr rundt den kyssevideoen synes jeg er veldig rart. Vi er i 2022. Det er jo egentlig bare oss som er oss.

KRANGLET: 17. juni var det premiere på den norske dokumentarfilmen VEGG VEGG VEGG, som følger Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid fra Karpe. Video: Erik Treimann / Tommy Gulliksen Vis mer

Alta-jenta kan likevel avsløre at hun dater for tiden, og «har det veldig fint».

LES OGSÅ: - Du er en magisk person

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer