Aksel Hennie:

Åpner opp om tiden etter ulykken

I slutten av oktober pådro Aksel Hennie seg en skade under filminnspilling. Nå åpner han opp om hvordan tida etter ulykken har vært.

SKADE: Aksel Hennie fikk varige mén etter filminnspillingen av «Immortal», en actionfilm lagt til andre verdenskrig i Finland. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober delte Aksel Hennie (46) et blodig innlegg på Instagram med et stygt sår i hodet. I en av videoene i innlegget vises han mens han får bandasje rundt hodet.

- Bare enda et eksempel på det åpenbare faktum at livet er fylt med risiko. Vi kan prøve å skylde på oss selv eller andre, lage regler og hva enn annet for å prøve å regulere konsekvensene av våre handlinger. Men ulykker vil fortsette å skje så lenge mennesker er involvert, skrev Hennie på Instagram.

- Må gå all in

Se og Hør møtte i forrige uke Hennie på den røde løperen i forbindelse med premieren av «Førstegangstjenesten» på NRK. Der viste han fram at han fortsatt har synlige spor etter skaden.

Han åpnet seg også om hvordan tiden etter skaden har vært.

- Det går veldig fint. Man er nødt til å gå all in. Og noen ganger når man går all in, så går det gærent. Da må man bare sy litt, så kan man fortsette, sa Hennie.

BRUTALT: Aksel Hennie røper hvordan det var å spille inn siste sesong av «Førstegangstjenesten». Foto: NRK / Rød Løper Vis mer

Overfor Dagbladet opplyste Hennie onsdag at han ikke ønsket å kommentere saken ytterligere. Han henviste til produksjonen av filmen.

- Kom umiddelbart tilbake

Direktør for distribusjon i Nordisk Film, Katarina Nyman sier til Dagbladet at ulykken skjedde under innspilling av actionfilmen «Immortal» i Finland.

- Aksel slo hodet sitt på settet under en kampscene. Han dro til legen, sydde tre sting i hodet, og kom umiddelbart tilbake til filmingen. Aksel hadde sin egen stuntmann som gjorde de krevende kampscenene. Noen av scenene ville Aksel gjøre selv, sier direktør for distribusjon i Nordisk Film, Katarina Nyman, til Dagbladet.

LES OGSÅ: Her går det galt i «Mina og meg»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer