Carola:

Åpner opp om tiden etter bruddet

Den svenske artisten har troen på at hun kan møte en ny flamme i forbifarten.

SINGEL: Da den svenske sangfuglen Carola nylig gjestet et radioprogram lettet hun på sløret om singeltilværelsen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Da den svenske sangfuglen Carola nylig gjestet et radioprogram lettet hun på sløret om singeltilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av november kom nyheten om at den svenske artisten Carola Häggkvist (53) og musikerkjæresten Jimmy Källqvist (49) hadde lagt forholdet på is, etter fem år som par.

- Vi har en varm vennskapsrelasjon, uttalte 53-åringen overfor Expressen, og la til at fremtiden deres som kjærestepar var usikker.

Bekrefter singeltilværelsen

Da den svenske sangstjernen nylig gjestet radioprogrammet «Gry Forssell med vänner», ble hun spurt rett ut av programlederne om hun faktisk er singel om dagen eller ikke.

- Ja, det kan man vel si. Eh, ja, svarte Carola på det noe private spørsmålet, ifølge Expressen.

«Främling»-sangeren delte videre at hun ikke har rukket å reflektere så mye rundt tilværelsen som singel, og at livet har gått sin gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer