Carola:

Åpner opp om tiden etter bruddet

Den svenske artisten har troen på at hun kan møte en ny flamme i forbifarten.

SINGEL: Da den svenske sangfuglen Carola nylig gjestet et radioprogram lettet hun på sløret om singeltilværelsen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Da den svenske sangfuglen Carola nylig gjestet et radioprogram lettet hun på sløret om singeltilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av november kom nyheten om at den svenske artisten Carola Häggkvist (53) og musikerkjæresten Jimmy Källqvist (49) hadde lagt forholdet på is, etter fem år som par.

- Vi har en varm vennskapsrelasjon, uttalte 53-åringen overfor Expressen, og la til at fremtiden deres som kjærestepar var usikker.

Bekrefter singeltilværelsen

Da den svenske sangstjernen nylig gjestet radioprogrammet «Gry Forssell med vänner», ble hun spurt rett ut av programlederne om hun faktisk er singel om dagen eller ikke.

- Ja, det kan man vel si. Eh, ja, svarte Carola på det noe private spørsmålet, ifølge Expressen.

«Främling»-sangeren delte videre at hun ikke har rukket å reflektere så mye rundt tilværelsen som singel, og at livet har gått sin gang.

- Man jobber så mye og har fokus fremover og holder ting sammen. At barna skal ha det bra, og at vi liksom ruller fremover. Det er veldig gode forhold, fortsetter Carola.

På spørsmål fra programleder Gry Forsell om hun har noen tips til hennes kollega, Karolina Widerström, som nylig ble singel, svarer artisten at hun er rådvill og erkjenner at hun heller vil treffe en ny kjæreste spontant.

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

- Jeg har ingen i det hele tatt. Fordi jeg ikke engang ... Akkurat som jeg nevnte, er jeg tøff. På en eller annen måte tror jeg at du møter noen i forbifarten. Et sted. Jeg har ikke noe imot det, men jeg vet ikke, jeg har ikke kommet helt dit enda, sier hun.

Turbulent forhold

Carola og ekskjæresten møttes for første gang i 2014, og det tok ikke lang tid før de ble et par. Siden den gang har de kjøpt hus sammen i Sør-Afrika, samt en bolig i Steninge slottsby i Sverige.

53-åringen har imidlertid aldri lagt skjul på at det flere ganger har vært turbulent mellom dem. Kort tid etter at de to hadde funnet sin felles drømmebolig, avslørte Carola i et lengre innlegg på Instagrams historiefunksjon, at kjæresten ikke skulle flytte inn med henne i huset.

BRUDD: Carola Häggkvist og Jimmy Källqvist har vært et par siden 2014. Etter flere turbulente perioder, besluttet duoen å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Carola Häggkvist og Jimmy Källqvist har vært et par siden 2014. Etter flere turbulente perioder, besluttet duoen å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun var også usikker på hva fremtiden deres kom til å bringe.

«Vi kommer ikke til å flytte sammen før vi er forlovet og vil gå hele veien sammen med integritet og respekt for hverandres vurderinger og ulikheter. Uten ring = ingen forpliktelser eller ansvar. Vi må klare å forstå hverandre i gode og onde dager, og kunne løfte hverandre og bli det beste for hverandre før det å bli det beste for hverandre før det å bli samboere blir aktuelt», var noe av det hun skrev i innlegget den gangen.

Sjekket opp ekskjæresten

Carola har tidligere avslørt i et intervju med Dagbladet Magasinet at det var hun som sjekket opp Jimmy. Under en konsert gikk hun bort til ham og leverte følgende sjekkereplikk:

«Noen mener at du og jeg burde bli sammen».

- Da så han på meg, og svarte: «Ja, det kan vi vel». Og vi lo så det hørtes i hele restauranten, fortalte hun til avisen, og la til:

- Så ble det oss! Før vi skiltes tok vi et bilde. Sto tett sammen, og da snudde han seg plutselig mot meg og kysset meg. Det var så herlig, og jeg tenkte at her kan jeg bli stående lenge. Han vant hjertet mitt gjennom humoren, stilen og kysset, ganske enkelt.

LES OGSÅ: Slik sjekket han opp ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer