Nicole Kidman:

Åpner opp om starten på forholdet med countrystjernen

Visste at han var hennes livs kjærlighet.

KJÆRLIGHET: Skuespiller Nicole Kidman åpner opp i nytt intervju om starten på forholdet med ektemannen Keith Urban. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHET: Skuespiller Nicole Kidman åpner opp i nytt intervju om starten på forholdet med ektemannen Keith Urban. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det populære Hollywood-paret Nicole Kidman (51) og Keith Urban (51) har som mange andre stjernepar blitt utsatt for bruddrykter. I mars i fjor ble ekteskapet omtalt av OK! Magazine, sitert av Yahoo, som at det hang i en tynn tråd, og at duoen skal ha oppsøkt en ekteskapsterapeut i Vermont for å få hjelp med forholdet sitt.

Heldigvis for fansen avkreftet countrystjernen rykteflommen i september, og i et nylig intervju med People kan det se ut til at ekteskapet mellom Urban og Kidman er så godt som det kan bli.

I intervjuet forteller nemlig Kidman åpenhjertig om starten på forholdet med sin kjære countryartist.

Visste at han var den rette

Skuespilleren innrømmer i intervjuet at hun kun hadde kjent Urban i mindre enn seks måneder før hun visste at han var den rette. Stjerneduoen møttes på et arrangement i Los Angeles i 2005, og kom nærmere hverandre i månedene som fulgte. Kidman forteller videre at countrystjernen gjorde en romantisk gest på skuespillerens 38-årsdag.

- Han stod ute med blomster klokken fem utenfor holdeplassen jeg bruker å gå av på i New York. Det var da jeg tenkte at «dette er mannen jeg ønsker å gifte meg med».

STRÅLTE: Stjerneduoen møttes i 2005, og allerede da visste Nicole Kidman at Keith Urban var den rette. Her er paret fotografert i lobbyen på et hotell i Sydney i 2006. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Stjerneduoen møttes i 2005, og allerede da visste Nicole Kidman at Keith Urban var den rette. Her er paret fotografert i lobbyen på et hotell i Sydney i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

Urban tok deretter med seg den vakre skuespilleren til musikkfestivalen Woodstock på motorsykkelen sin, og siden den gang har Kidman aldri angret på at Urban er hennes livs kjærlighet.

- Det var veldig intenst. Jeg trodde allerede på det tidspunktet at han var mitt livs kjærlighet. Kanskje det er fordi jeg er en håpløs romantiker, eller en skuespiller eller at jeg har en sterk tro på kjærligheten, men jeg tenkte bare «her er han».

GIFTET SEG: Et år etter at stjerneparet møttes, giftet de seg i Australia. Her er Nicole Kidman avbildet på vei til vielsen i 2006. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Et år etter at stjerneparet møttes, giftet de seg i Australia. Her er Nicole Kidman avbildet på vei til vielsen i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kun ett år senere giftet de to turtelduene seg med et romantisk bryllup i Manly, i Australia og har siden den gang slått seg til ro i Nashville, hvor de fikk døtrene Sunday (10) og Faith (8) sammen.

Avkreftet bruddryktene

Countrystjernen Keith Urban er vant med skilsmisserykter om han og kona, men det betyr ikke nødvendigvis at det ikke går inn på familien.

Da 51-åringen gjestet radioprogrammet The Kyle and Jackie O i september, fortalte han om hvordan skilsmisseryktene har gått hardt inn på de to døtrene.

FAMILIE PÅ FIRE: Her er Nicole Kidman ute på en gåtur sammen med døtrene Sunday og Faith, og ektemannen Keith Urban i 2016. Foto: NTB scanpix
FAMILIE PÅ FIRE: Her er Nicole Kidman ute på en gåtur sammen med døtrene Sunday og Faith, og ektemannen Keith Urban i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge ET Online innrømmet Urban at det var tøft å forklare døtrene at det som sto i de amerikanske tabloidavisene ikke var sannheten.

- Når du har barn endrer det seg fordi det er veldig vondt for dem. De forstår ikke helt og de spør «hvorfor skriver de det?» og du må svare at «det er fordi det selger magasiner. Det er den eneste grunnen til at de gjør det». Den delen er litt vanskelig, fortalte countrystjernen åpenhjertig.

Videre fortalte Urban at han synes at mange av sakene som blir skrevet om ekteskapet mellom han og Kidman er tåpelige. Paret har vært gift i så mange år at familiene vet bedre enn å tro på de falske ryktene.

- De vet, alle kjenner oss, sa Urban og la til:

- Jeg ler spesielt når de skriver «en nær kilde», fordi alle som er nære oss vet hvor uekte og tullete det er.

MISHANDLES: Nicole Kidman spiller rollen som Celeste, som lever et tilsynelatende perfekt familieliv sammen med mannen Perry (Alexander Skarsgård) og deres to tvillingsønner. Samtidig utsettes Celeste for fysisk og psykisk mishandling av ektemannen. VIDEO: HBO Nordic Vis mer

Åpnet seg om barnas valg

Nicole Kidman deler ikke bare barn sammen med ektemannen Keith Urban. Skuespilleren har også datteren Isabella (26) og sønnen Connor (23) som hun adopterte sammen med Tom Cruise (56) da de var gift.

Etter skilsmissen med Cruise, hvor forøvrig «Mission Impossible»-stjernen fikk foreldreretten, har Kidman hatt et anspent forhold til begge døtrene. Kidman flyttet tilbake til sitt hjemland Australia etter skilsmissen og da hun meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken, som eksmannen allerede hadde vært medlem av i en årrekke, mistet hun mer og mer kontakt med ungene sine.

- De kaller meg ikke mamma. De kaller meg Nicole. Jeg hater det, og ber dem slutte med det, fortalte skuespilleren til GMTV i 2007.

Oscar-vinneren uttaler seg sjelden om sine to eldste barn, men i et intervju fra november med det australske magasinet Who, gjorde hun et unntak.

- Jeg er veldig privat rundt dette. Jeg blir nødt til å verne om disse forholdene. Jeg vet med 150 prosent sikkerhet at jeg ville ofret livet mitt for barna mine, for det er det som er meningen med livet mitt, sa hun til bladet.

Etter skilsmissen skal Kidman ha jobbet med å gjenoppbygge kontakten med Isabella og Connor, og i dag skal visstnok ting være bedre mellom dem.

MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Conner og Isabella. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix
MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Conner og Isabella. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scientolog-kirken skal være hovedgrunnen til det fraværende forholdet, men til Who fortalte firebarnsmoren at hun føler ubetinget kjærlighet til Isabella og Connor.

- De er voksne. De tar sine egne valg. De har valgt å være scientologer, og som mor, er det mitt ansvar å elske dem. Jeg er et eksempel på den toleransen, og jeg mener at uansett hva barna dine gjør, vis dem kjærlighet. Barna må få vite at kjærlighet er tilgjengelig, og her er jeg åpen. Jeg mener dette er veldig viktig og at det er galt å frata kjærlighet fra et barn, et forhold eller en familie. Det er vår oppgave som foreldre å alltid tilby ubetinget kjærlighet, forklarte hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Nicole Kidman ber folk støtte Trump

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer