Marianne Behn:

Åpner opp om sorgen

Ari Behn skulle ha vært på lunsj hjemme hos foreldrene dagen han gikk bort.

MOR OG SØNN: Ari Behn hadde et godt forhold til moren, Marianne Behn. Nå forteller hun åpenhjertig om tiden etter sønnens selvmord 1. juledag i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MOR OG SØNN: Ari Behn hadde et godt forhold til moren, Marianne Behn. Nå forteller hun åpenhjertig om tiden etter sønnens selvmord 1. juledag i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har snart gått sju måneder siden Ari Behn gikk bort, bare 47 år gammel. Sjokknyheten om Behns selvmord rammet et julestille Norge 25. desember i fjor.

Kunstneren og forfatteren etterlot seg de tre barna Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12), som han fikk sammen med prinsesse Märtha Louise (48), som han var gift med fra 2002 og fram til de skilte lag i 2016.

Ari Behns bortgang har naturligvis preget familien sterkt det siste halve året, og i et intervju med Dagbladet Magasinet forteller Marianne Behn (66) nå om sorgen etter sønnens bortgang.

66-åringen sier at Ari i utgangspunktet skulle ha feiret julaften hjemme hos henne og ektemannen Olav Bjørshol (68) i Larkollen, men at det ble utsatt fordi han var for sliten.

Skulle på lunsj

Bjørshol skulle kjøre med sønnen til Larkollen dagen etter i stedet, 1. juledag - slik at de kunne spise lunsj sammen. Slik ble det ikke.

Marianne Behn sier åpenhjertig i intervjuet at hun ikke så det som skulle komme.

- Det var et par ganger i løpet av den siste høsten der vi var litt ekstra bekymret. Jeg spurte ham direkte om det var fare for at han tenkte i de banene. «Nei, mama, det har jeg ikke mot til. Ikke ønsker jeg det heller». Han sa alltid mama, ikke mamma, sier hun til Dagbladet Magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer