Hailey Baldwin:

Åpner opp om sjokk-forlovelsen

- Det største HERREGUD-øyeblikket i livet mitt.

JUSTIN OG HAILEY: Det er bare to måneder siden sangstjernen Justin Bieber gikk ned på kne og fridde til 21 år gamle Hailey Baldwin. Foto: NTB scanpix
JUSTIN OG HAILEY: Det er bare to måneder siden sangstjernen Justin Bieber gikk ned på kne og fridde til 21 år gamle Hailey Baldwin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Om sangstjernen Justin Bieber (24) og modell Hailey Baldwin (21) har giftet seg eller ei, er fremdeles ganske uvisst.

Helt siden forlovelsen i midten av juli, har nemlig spekulasjonene svirret flere ganger om hvorvidt paret allerede har giftet seg i all hemmelighet. Nylig hevdet også Haileys berømte onkel, skuespiller Alec Baldwin (60), at ryktene stemmer.

Selv har duoen holdt en ganske lav profil når det gjelder å uttale seg til pressen om den overraskende forlovelsen.

I et nytt intervju med nettmagasinet Coveteur, som hovedsakelig handler om modellens skjønnhetsrutiner, snakker hun for første gang også om forlovelsen.

På spørsmål fra journalisten om hva som er det mest eventyrlige hun har opplevd den siste tiden, svarer hun følgende:

- Hele sommeren har vært eventyrlig. Jeg har reist rundt omkring. For meg handler det å være eventyrlysten om å være spontan, noe jeg normalt sett ikke er komfortabel med, men jeg har vært det de siste månedene. Vel, jeg ble forlovet! Jeg tror det antakeligvis er det største HERREGUD-øyeblikket i år, eller i hele livet mitt. Det toppet alt, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Stjerneparet Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært forlovet siden i sommer, og etter bildene av dem å dømme, ser det ut til at de er stormforelsket. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Stjerneparet Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært forlovet siden i sommer, og etter bildene av dem å dømme, ser det ut til at de er stormforelsket. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avkreftet bryllupsrykter

Ryktene om at Hailey og «Sorry»-sangeren allerede skal ha giftet seg, startet for alvor etter at turtelduene ble observert utenfor rettslokalene i New York mens de snakket med en dommer.

Flere internasjonale medier hevdet dermed at paret skal ha blitt mann og kone, men det tok ikke lang tid før 21-åringen avkreftet det hele.

- Jeg forstår hvor spekulasjonene kommer fra, men jeg er ikke gift ennå, skrev Baldwin på Twitter.

I et intervju med nettstedet The Cut tidligere denne måneden fortalte Baldwin for øvrig at duoen ikke planlegger å gifte seg før til neste år.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Hun røpet også noen få detaljer om bryllupsplanleggingen.

- Jeg tror at et bryllup i skogen ville vært så vakkert, sa hun, og forklarte videre at paret har hyret inn en bryllupsplanlegger som leter etter det perfektet området.

Uten å røpe ytterligere detaljer, sa hun også at hun har bestemt seg for hvilken designer som skal lage brudekjolen, og at bryllupsfesten skal være av det intime slaget.

- Søsteren min skal være brudepike. Jeg var det for henne i fjor. Og det er mulig at Justins lillesøster skal være blomsterpike, sa hun.

Den vakre modellen er klar over at hun blir en ung brud, men påpeker at hun ikke ser noen grunn til å vente med giftermål.

- Søsteren min var 24 år da hun giftet seg, og foreldrene mine var også unge. Når du vet at det er riktig, er det riktig, forklarte hun til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

VARME FØLELSER: Turtelduene er ikke redde for å vise sine følelser for hverandre. Her avbildet i London. Foto: NTB scanpix
VARME FØLELSER: Turtelduene er ikke redde for å vise sine følelser for hverandre. Her avbildet i London. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sterke følelser i flere år

Forlovelsen mellom den verdensberømte sangstjernen og Hailey Baldwin kom nærmest som lyn fra klar himmel. Duoen hadde nemlig nettopp funnet tilbake til hverandre, og for mange virket det hele svært brått.

Det mange kanskje ikke visste er at de to stjernene har kjent hverandre i en årrekke, og at de også i 2016 hadde et kortvarig forhold.

Romansen tok den gang slutt etter bare noen måneder, og årsaken skal ha vært alt presset Hailey opplevde rundt det å være sammen med en superstjerne. Justin på sin side la aldri skjul på kjærligheten han følte for den tre år yngre modellen.

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig … Jeg vil bare ikke såre henne, sa han i 2016, ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter nedenfor.

I sommer ble paret gjenforent, og bare uker senere hadde Hailey en forlovelsesring på fingeren.

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av deg og elske deg», skrev Justin til et bilde av dem på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Han røpet videre i teksten at han hadde gått ned på kne lørdag 7. juli.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skrev han.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas.

LES OGSÅ: - Jeg liker henne veldig, veldig godt