Jenna Dewan Tatum:

Åpner opp om sitt eget sexliv

- Vi planlegger aldri sex.

LIDENSKAPELIGE: Jenna Dewan Tatum åpner opp om sitt eget sexliv med ektemannen Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix
LIDENSKAPELIGE: Jenna Dewan Tatum åpner opp om sitt eget sexliv med ektemannen Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): I et nyrlig intervju med Redbook Magazine, gjengitt av Fox News, åpner Jenna Dewan Tatum (36) opp om sexlivet til hun og ektemannen Channing Tatum (36).

Paret, som falt pladask for hverandre under innspillingen av dansefilmen «Step Up» for snart 11 år siden, sverger til at de aldri planlegger elskoven.

- Vi er ingen sex-planleggere. Ikke ennå. Gi oss et par år til, uttalte Jenna til bladet.

- Gjør det for min egen del.

Ifølge nettsiden hater Jenna å få spørsmål om hva hun gjør for å tilfredsstille mannen sin. Hun mener nemlig at alle kvinner bør holde det spennende for seg selv.

- Undertøyet jeg kjøper er ikke nødvendigvis for ham. Der er for oss og for meg selv. Hvis du føler deg sexy, så er det bra for deg, sier hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet:

LYKKELIGE: Channing Tatum og kona Jenna Dewan Tatum har snart vært sammen i 11 år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Channing Tatum og kona Jenna Dewan Tatum har snart vært sammen i 11 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke første gangen duoen åpner opp om sitt eget sexliv, da paret har fått mye oppmerksomhet omkring sitt forhold.

- Jeg har alltid vært en seksuell person.

For til tross for at paret har vært sammen i mange år, så er kjærligheten og lidenskapen mellom dem tilsynelatende like sterk med sine stadige kjærlighetserklæringer til hverandre over sosiale medier og intervjuer.

I et tidligere intervju med People avslørte nemlig Jenna at de definitivt har et veldig godt og sunt sexliv.

- Jeg har alltid vært en seksuell person. Det er noe med å være en danser som kobler deg til din fysiske kropp. Det er en naturlig, viktig, jordnær og seksuell energi. Man føler kroppen sin på en bestemt måte, sa hun den gangen.

Saken fortsetter under bildet:

Nap time = The Best Time 😇🙌🙌

Et innlegg delt av Channing Tatum (@channingtatum)

Kapret drømmedama

For å i tillegg til å være ettertraktede skuespillere, er både Jenna og Channing også dansere, noe som knytter dem enda tettere sammen.

I et tidligere intervju med People avslørte også Jenna at det var en umiddelbar gjensidig tiltrekning mellom dem da de først møttes, men likevel tok det litt tid før det skjedde noe mellom dem.

Jenna hadde nemlig sagt til Channing at det ikke virket som om han var klar for et forhold, men etter en natt på byen klarte han å overtale henne.

- Rommet hans var rett over mitt, og da han kom full hjem, med en sombrero på hodet, vekket han meg ved å banke hardt på døren min.

- Han sa: «Jeg klarte ikke slutte å tenke på deg. La oss prøve. Du er den eneste jeg har lyst til å være sammen med». Siden den kvelden har det bare vært oss to, røpet hun.

Tre år senere giftet de seg i en romantisk seremoni i Malibu i Los Angeles og i 2013 ble de foreldre til datteren Everly (3).

KASTER SKJORTA - IGJEN: Channing Tatum og de andre gutta i oppfølgeren «Magic Mike XXL» gir damene det de vil ha når de atter en gang kaster skjorta - og mer til. Vis mer

LES OGSÅ: Spikeren i kista for Ben Affleck og Jennifer Garner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer