Andrea Riseborough og Emma Stone:

Åpner opp om sexscenene med sin nære venninne

- Vi har en god kjemi.

- HELDIG: Skuespillerne Emma Stone og Andrea Riseborough spiller mot hverandre i dramakomedien «Battle of the Sexes». Der måtte duoen også medvirke i intime scener. Foto: NTB Scanpix
- HELDIG: Skuespillerne Emma Stone og Andrea Riseborough spiller mot hverandre i dramakomedien «Battle of the Sexes». Der måtte duoen også medvirke i intime scener. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I disse dager er Hollywood-yndlingen Emma Stone (29) aktuell med dramakomedien «Battle of the Sexes».

I filmen portretterer Stone den tidligere amerikanske tennisspilleren Billie Jean King (72), hvor hun spiller mot blant andre Andrea Riseborough (36), som er en nær venninne.

HEMMELIG FORHOLD: Andrea Riseborough og Emma Stone i «Battle of the Sexes». Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG FORHOLD: Andrea Riseborough og Emma Stone i «Battle of the Sexes». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sistnevnte går inn i rollen som Marilyn Barnett, en kvinne som King hadde et hemmelig kjærlighetsforhold til på 70-tallet. Dermed ble det også naturlig at venninneparet måtte ta for seg svært så intime scener sammen under innspillingen.

- Begge var lettet

Overfor Evening Standard forklarer imidlertid Riseborough at det opplevdes som en fordel å skulle spille mot nettopp Stone, da duoen fra før av har en svært god kjemi.

- Emma og jeg spilte i «Birdman» sammen, så vi ble kjent allerede da, hvor vi tilbrakte tid sammen også utenfor settet. Jeg tror vi begge var lettet over at det var nettopp vi som skulle spille mot hverandre, ettersom vi har en god kjemi, sier Riseborough.

NÆRE VENNINNER: Skuespillerduoen legger ikke skjul på at vennskapet gjorde innspillingen av sexscenene enklere. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNINNER: Skuespillerduoen legger ikke skjul på at vennskapet gjorde innspillingen av sexscenene enklere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På tross av å ha et nært forhold, legger ikke 36-åringen skjul på at opplevelsen likevel var noe spesiell.

- Vi hadde fortsatt mye å lære om hverandre, så det var en nervøsitet og en slags spenning mellom oss som kan sammenlignes med når man først blir forelsket i noen.

- Kunne ikke vært mer heldig

Stone har også uttalt seg om sexscenene, der hun i et intervju med Vanity Fair tidligere denne måneden beskrev samarbeidet med Riseborough slik:

- Jeg kunne ikke vært mer heldig. Hun er virkelig en fantastisk skuespiller, så det var bare positivt for min del.

Skuespillerduoen har imidlertid holdt de romantiske følelsene til lerretet, da Stone tilsynelatende kan ha funnet mannen i sitt liv.

I 2015 ble det kjent at det var slutt mellom henne og Andrew Garfield (34) etter fire år som kjærester.

Dramatisk brudd

Paret falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte romansen i virkeligheten.

Da de gikk hver til sitt, forklarte en kilde overfor People at de to fremdeles brydde seg om hverandre og at de gjennomgikk et lite dramatisk brudd.

Men forrige måned, to år etter bruddet, skal Emma ha funnet kjærligheten på ny med «Saturday Night Live»-regissør Dave McCary (32), ifølge Page Six.

De to turtelduene har tidligere i år blitt observert sammen og skal ha vært svært kjærlige med hverandre, ifølge nettstedet.

Verken Emma eller Dave har kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - Jennifer Lawrence og Emma Stone reddet livet mitt