Penny Parnevik:

Åpner opp om sexlivet

Den svenske realitystjernen forteller åpenhjertig i egen podkast.

ÆRLIG: Penny Parnevik holder ikke igjen når en lytter spør om sexlivet hennes. Foto: TV 3
ÆRLIG: Penny Parnevik holder ikke igjen når en lytter spør om sexlivet hennes. Foto: TV 3 Vis mer
Publisert

Den svenske Parnevik-familien ble kjent for det norske folk gjennom realityserien «Parneviks», som gikk på TV3. Familien består av mor og far, Mia og Jesper, og de fire barna Peg (25), Penny (24), Philippa (22) og Phoenix (20).

Den siste tida har det vært mye fokus rundt eldstemann i søskenflokken, Peg Parnevik (25), etter bruddet med den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24).

Hun og søstera Penny har en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk med Peg & Penny». Nå er det imidlertid sistnevnte som skaper overskriftene.

«THREESOME»: Den nye svenske dramaserie har både sex, kjærlighet og svik på menyen. Video: Viaplay Vis mer

Sexlivet med småbarn

Penny er nemlig tobarnsmor, og har sønnen Atticus (1) og dattera Pebble (6 md.) sammen med ishockeyspilleren Douglas Murray (41). Paret har vært sammen siden 2018.

I en av de seneste episodene i podkasten, har søstrene Parnevik en spørsmålsspesial. Der får 24-åringen spørsmål om hvordan sexlivet er som småbarnsmor, og hun sparer ikke på kruttet i sitt svar.

Det melder svenske Expressen.

- Jeg vil si at det er veldig bra akkurat nå, men det er veldig opp og ned. Av og til har vi ikke sex og det er dritlenge mellom hver gang, og andre ganger har vi sex hver dag, bretter hun ut, og legger til:

- Og det synes jeg er vanskelig med barn, fordi barn tar mye tid og man blir helt utslitt.

TALL OM SEX: Susanne Eidem er utdannet sexolog og parterapeut, og ekspert i DBTV-serien «Sex på 60». Produsent: Sondre Rahm (Sex på 60 - S01E07) Vis mer

- Mer kjærlighet og mindre irritasjon

Nå som det har vært sommerferie har det imidlertid vært litt enklere for paret å finne tid til hverandre.

- Det jeg og Douglas har passet på å gjøre i sommer er å ha sex når barna sover på dagen. Nå går det ikke når man er tilbake i jobb, men i helgene har vi sex når barna tar en dupp. Ikke veldig planlagt, men kanskje bare at en drar med den andre på soverommet.

Tobarnsmora forsikrer imidlertid lytterne om at de tar forholdsregler. Før de går i gang passer de på at døra er stengt og at TV-en står på, slik at de kan nyte en «quickie» uten avbrytelser.

Sex er en viktig del i mange forhold, og også i Penny og Douglas':

- Jeg tror at når vi har hatt sex så blir vi mer tålmodige med hverandre. Det blir mer kjærlighet og mindre irritasjon.

VIL FJERNE TABU: Den polske drama-komedien «Sexify» er på topplista på Netflix i Norge, og den hylles for fokuset på kvinner og sex. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Mottok hatmeldinger

Som nevnt gikk eldstesøster Parnevik gjennom et brudd tidligere denne sommeren. Etter en lang periode med spekulasjoner ble det i juni kjent at Peg og Filip hadde gått hver til sitt. Kort tid etter snakket Parnevik åpent og ærlig om følelsene sine i podkasten:

- Jeg er lykkeligere enn noen gang, jeg føler meg som meg selv igjen. Jeg føler en ny kjærlighet til livet, til kroppen min, til familien min.

I etterkant av bruddet har Parnevik opplevd å få mye hat, samt at hun mistet tusenvis av følgere da hun delte bilde av en ny flørt. Fansen var ikke fornøyd med hvordan hun håndterte bruddet.

Nå ser det imidlertid ut til at Peg har funnet kjærligheten på ny, nemlig musikkprodusenten Jesper Niklasson.

LES OGSÅ: Dette gjør «verdens vakreste jente» nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer