Linda Medalen:

Åpner opp om samlivsbruddet

- Jeg har lært at jeg er ganske konfliktsky.

ÅPNER OPP: Linda Medalen er ved godt mot etter bruddet med kona. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ÅPNER OPP: Linda Medalen er ved godt mot etter bruddet med kona. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det var rett etter nyttår at den tidligere fotballspilleren Linda Medalen (57) kunne fortelle i et ekslusivt intervju med Se og Hør at hun og kona Trude Flan (51) skulle gå fra hverandre.

Eksparet ble sammen i 2010 og giftet seg to år senere.

- Det er tungt, og det er mye uvisshet. Jeg prøver å trene en del for å kunne tenke på andre ting. Nå er jeg midt i den prosessen, der mye fortsatt er uavklart - og det er vanskelig, fortalte Linda overfor Se og Hør den gang.

Nå åpner hun opp om tiden etter samlivsbruddet i et nytt intervju med Dagbladet.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Ganske konfliktsky

I intervjuet forteller «Mesternes Mester»-profilen at bruddet ikke kom som et sjokk, ettersom de ikke hadde vært kjærester på en stund. Likevel har det å gå gjennom et samlivsbrudd lært henne mye.

- Jeg har lært at jeg er ganske konfliktsky. Jeg må bli bedre til å kommunisere med menneskene jeg møter på min vei og ha en bedre dialog med dem rundt meg, forteller hun til Dagbladet.

Fortsatt gode venner

Da seperasjonen fra Flan ble kjent, påpekte Medalen til Se og Hør at de fortsatt var gode venner.

Dette understreker hun til Dagbladet at de fortsatt er. Den tidligere fotballspilleren takker også jobben i politiet for å ha hjulpet henne gjennom samlivsbruddet.

Etter fotballkarrieren begynte 57-åringen å jobbe som politioverbetjent og hundefører/instruktør. Nå har hun base på politihøgskolen i Kongsvinger.

SKJULTE MAGEN: I et intervju med Tone Damli fikk vi svar på hva hun hadde skjult for Rød Løper. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Kine Falch. Vis mer

Skulle feiret Pride

I intervjuet forteller Medalen at hun og en venninne egentlig skulle vært i området der det rystende angrepet i Oslo skjedde natt til 25.juni.

Hun forteller at det var «helt forferdelige nyheter å våkne opp til», ettersom flere av vennene hennes var der.

- Det er helt utrolig hva andre folk legger krefter i for å forstyrre livet til andre. Det er helt feil, og uakseptabelt at folk skal gå rundt å være redde for å være seg selv. Det er skremmende at man ikke bare kan få lov til å leve livet sitt og være i fred, sier hun om angrepet.

LES OGSÅ: Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer