Aleksander Hetland:

Åpner opp om samlivsbrudd

- Skjedd meg flere ganger.

ÅPNER OPP: Aleksander Hetland åpner opp om brudd. Foto: TV 2
ÅPNER OPP: Aleksander Hetland åpner opp om brudd. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse: all stars»-aktuelle Aleksander Hetland (39) forteller åpent om samlivsbrudd i denne ukens episode av «Dansebobla».

I episoden deler Hetland at han og og dansepartner Helene Spilling skal danse til en sang han beskriver som sart og «med veldig mye motstridende emosjoner».

Det var TV 2 som omtalte saken først.

- Det handler om et brudd eller tapt kjærlighet, forteller Hetland i «Dansebobla».

Videre forteller 39-åringen at han vil at lørdagens dans skal gjenspeile hvordan han selv har opplevd brudd.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg er større del av å lage koreografien sammen med Helene nå enn tidligere, fordi jeg vil at det skal bli riktig, og gjenspeile hvordan jeg har hatt det da, i sånne situasjoner, sier han.

Hetland har vært sparsommelig når det kommer til å kommentere kjærlighetslivet sitt. I episoden kan man tolke at den tidligere svømmeren har gått gjennom flere brudd.

- Det er nok en forskjell fra de tidligere dansene, hvor jeg har følt at jeg har gått inn i en rolle. Men nå kan jeg i mye større grad kanskje høste erfaring fra eget liv. Dette her er noe som har skjedd meg flere ganger, så jeg vet akkurat hvordan det er og jeg tar nok mye fra det, forteller han i episoden.

SUPERDUELL: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Alexander Hetland sto for en av tidenes «Skal vi danse»-dueller i 2019. Da gikk Alexander seirende ut av duellen. Til høsten kan Jørgine få sin revansj. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Hetland ønsker ikke å kommentere sin nåværende sivilstatus overfor TV 2.

Se og Hør har prøvd Hetland for en kommentar, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Byttet ektemann med bestevennen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer