Kyle Richards:

Åpner opp om neseoperasjon

«Real Housewives»-stjernen ønsker å være ærlig med følgerne sine.

NY NESE: Realitystjernen Kyle Richards innrømmer at hun har gjennomgått en neseoperasjon, etter at fansen spekulerte. Her avbildet med realitykollega Dorit Kemsley. Foto: SPW / SplashNews/NTB
NY NESE: Realitystjernen Kyle Richards innrømmer at hun har gjennomgått en neseoperasjon, etter at fansen spekulerte. Her avbildet med realitykollega Dorit Kemsley. Foto: SPW / SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At en rekke Hollywood-kjendiser fikser og trikser med utseendet, er ingen hemmelighet. I dag er det nærmest «normalt» å sprøyte inn en liten dose botox, men enkelte tar det ett steg videre - og får gjennomført større operasjoner.

Det er imidlertid ikke alle som ønsker, eller tør, å være ærlige om jobben de får utført. Sminkemogulen Kylie Jenner (23) er en godt eksempel på dette, da hun gjennom en lengre periode nektet for at hun hadde sprøytet inn noe i leppene - til tross for alle spekulasjonene.

Det samme kan man ikke si om «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Kyle Richards (51). Hun foretrekker nemlig å være ærlig med følgerne sine, og på Instagrams historiefunksjon forteller hun nå i detalj hva hun har holdt på med den siste tiden.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Fikset på nesa

Denne helgen gikk nemlig realitystjernen ut på sosiale medier, og besvarte spørsmålet flere følgere har stilt seg den siste tiden - nemlig om hun har fikset på utseendet.

«Siden så mange av dere har spekulert på hva jeg har gjort og ikke med ansiktet mitt ... her er svaret mitt», sto det i den første av flere story-innlegg.

Åpner opp om neseoperasjon

«Jeg fikset nesa mi. Jeg brakk den i september i fjor og benet stakk ut og plaget meg. Så jeg fikset benet, fikset pusteproblemene mine og raffinerte tuppen. Jeg kommer alltid til å fortelle dere sannheten», skrev hun videre.

Deretter delte hun flere selfier, blant annet et der man tydelig kunne se at nesa var hoven, samt et bilde der hun har et lite blåmerke under øyet. Bildene skal ha vært tatt tolv dager etter operasjonen.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Under kniven flere ganger

Videre skriver hun at ektemannen, Mauricio Umansky (50), var nervøs for at hun ikke lenger skulle ligne på seg selv, men at også han er fornøyd med resultatet.

Dette er heller ikke første gang realitystjernen er åpen om at hun har lagt seg under kniven. Til tross for at hun tidligere har uttalt at hun er livredd for nåler og blod, har hun innrømmet flere inngrep de siste årene, samt flere runder med botox.

I 2013 innrømmet hun overfor Us Weekly at hun opererte nesa allerede i 2006, fordi den hadde plaget henne i lang tid. I 2012 kunne hun avsløre at hun fikk utført en fettsuging.

- Etter å ha født fire barn, uansett hva slags trening jeg gjorde, så ville ikke «kjærlighetshåndtakene» gå vekk. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sa hun den gang.

Kyle og Mauricio har vært gift siden 1996, og deler barna Alexia, Sophia og Portia Umansky. Realitystjernen har også datteren Farrah Aldjufrie fra det tidligere ekteskapet med Guraish Aldjufrie.

LES OGSÅ: Slår hardt ned på affære-påstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer