Sandra Bullock:

Åpner opp om morsrollen

Sandra Bullock uttaler seg ikke særlig ofte om barna, men det gjør hun nå.

TOBARNSMOR: Sandra Bullock er blant mødrene som verner godt om barna sine. Nå deler hun imidlertid detaljer om både morsrollen og oppveksten. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Sandra Bullock er blant mødrene som verner godt om barna sine. Nå deler hun imidlertid detaljer om både morsrollen og oppveksten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mens flere Hollywood-foreldre bretter ut så å si hele livet til barna sine i både intervjuer og i sosiale medier, er det enkelte som verner godt om barnas privatliv.

Blant dem er skuespiller Sandra Bullock (55), som har barna Louis (10) og Laila (8), som hun adopterte i henholdsvis 2010 og 2015. Selv om det hører sjeldenheten til at «Bird Box»-stjernen uttaler seg om barna, har hun tidligere sagt at livet hennes ikke var noen ting før hun fikk barn.

I et nytt intervju med Interview Magazine hvor skuespilleren blir intervjuet sammen med Jennifer Aniston (51), gir hun imidlertid fansen et forholdsvis uvanlig glimt av sin egen morsrolle.

- Jeg ser på alle som prøver å oppdra barn og tenker «hvordan skal vi klare å oppdra barna utenfor en boble og vise dem forskjellen mellom rett og galt og hva som er godhet når det er så mye støy fra skjermene i bakgrunn?», undrer hun.

NÆRT VENNSKAP: Jennifer Aniston og Sandra Bullock har vært venner i en årrekke. Nå intervjuer sistnevnte Aniston i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
NÆRT VENNSKAP: Jennifer Aniston og Sandra Bullock har vært venner i en årrekke. Nå intervjuer sistnevnte Aniston i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fremtidsplaner

Den 55 år gamle skuespilleren sikter til at barna hennes vokser opp i en tid hvor skjermtid er alt, og at det kan være vanskelig å kontrollere.

Aniston, som ikke har barn, mener at foreldre kan beskytte barna så mye de vil, men på et tidspunkt fyller de 18, inntar verden og ser og får med seg alt.

MOR OG SØNN: Sandra med sønnen Louis i 2012. Tre år senere adopterte hun også en datter. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Sandra med sønnen Louis i 2012. Tre år senere adopterte hun også en datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke mine barn, skyter Bullock inn, før hun avslører at hun har planene klare for når barna blir eldre.

- Jeg har gitt de forskjellige steder hvor de kan gå på universitet, steder hvor jeg føler meg komfortabel med å bo. Jeg sa til dem at «dere kan velge mellom disse tre skolene, for jeg skal kjøpe en leilighet like borte i gata».

Bullock påpeker i intervjuet at både hun og Aniston liker å tilbringe tid hjemme, omgitt av omgivelser som føles trygge.

- Det er skummelt å gå ut i verden, men når vi gjør det, føles det godt og vi er glade for å ha gjort det. Jeg må bli flinkere til å ikke frykte å være rundt mennesker, fortsetter hun.

Jennifer Aniston skal imidlertid være blant dem som hjelper kollegaen og venninnen med å komme seg ut. Samtidig påpeker 51-åringen hvor gode barn og kjæreste Bullock har.

- Livet fikk mening

De siste fem årene har hun nemlig vært sammen med fotografen Bryan Randall (54), som hun traff fem år etter at hun adopterte sitt første barn.

I 2018 avslørte 55-åringen at det var først da hun ble mor at livet fikk en mening.

- Alt forandres etter man får barn. Man ser tilbake på livet sitt og tenker at man har hatt et skikkelig bra liv, men etter at man får barn så skjønner man at livet ikke var noe som helst før de dukket opp, fortalte hun til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

- Jeg mener, jeg sløste med tiden min. Bokstavelig talt, sløste med tiden, hver dag frem til de kom inn i livet mitt. Og på grunn av dem vet jeg nå akkurat hva livet mitt handler om. Jeg er så velsignet.

Sandra Bullock tok med sønnen Louis Bardo Bullock på kjendisfest. Video licensed from Splash / All Over Press Vis mer

I starten var Bullock i tvil om hun i det hele tatt ønsket å bli mor, men så fort hun fikk sønnen i armene for ti år siden, følte hun seg komfortabel i rollen.

- Jeg så på ham og tenkte: «Åh, der er du.» Det var som om han alltid hadde vært der. Han passet perfekt inn i armkroken min, og så meg inn i øynene. Han var vis. Sønnen min var vis, innrømmet hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Slik oppfylte stjernen (44) babydrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer