Jamie Lynn Spears:

Åpner opp om marerittulykken

For tre år siden opplevde Jamie Lynn Spears enhver mors største mareritt.

DRAMATISK: Jamie Lynn Spears var vitne til at datteren Maddie holdt på å drukne da hun ble utsatt for en ATV-ulykke. Nå forteller hun om den grusomme dagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/jamielynnspears
DRAMATISK: Jamie Lynn Spears var vitne til at datteren Maddie holdt på å drukne da hun ble utsatt for en ATV-ulykke. Nå forteller hun om den grusomme dagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/jamielynnspears Vis mer
Publisert

5. februar 2017 er en svært dramatisk dato for popstjernen Britney Spears (38) lillesøster, skuespiller Jamie Lynn Spears (29). Da ble datteren Maddie Briann (11) utsatt for en stygg ulykke med en ATV (et firehjulsdrevet motorkjøretøy journ.anm.) på familiens eiendom i Louisiana.

Den da åtte år gamle datteren mistet kontroll over kjøretøyet og havnet i en dam, hvor hun ble liggende under vann i flere minutter. Da hjelpemannskapet kom til stedet var hun bevisstløs.

Selv om det har gått mer enn tre år siden Maddies nær-døden-opplevelse, er minnet av ulykken fortsatt like smertefullt den dag i dag.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpnet paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Fortsatt vondt å snakke om

I podkasten «Better Together», hvor Spears opprinnelig skulle snakke om sin nye Netflix-serie «Sweet Magnolias», kom samtaleemnet inn på datterens grusomme ulykke, ifølge Entertainment Tonight.

- Den eldste datteren mi var i en, vel, hun var i en virkelig forferdelig ulykke, forteller Spears og bryter ut i gråt.

- Vi trodde at vi mistet datteren vår, og i det øyeblikket følte jeg alt du kan føle på, så langt som det er mulig. Dette var det verste noensinne, fortsetter hun.

Videre forteller 29-åringen at da de endelig fikk Maddie opp av vannet, tok ambulansepersonellet datteren fra henne.

- Det finnes ikke noe verre enn å se på barnet ditt og tenke at du sviktet henne. Jeg ville ikke at hun skulle tro at jeg ikke kunne redde henne eller at jeg ikke prøvde å redde henne, fortsetter hun.

Maddie ble fraktet med helikopter til Children`s Hospital i New Orleans hvor hun lå flere dager i koma. Noen dager senere kunne en talsperson for familien dele gladnyheten om at Maddie hadde våknet.

- Med sin far, mor og stefar ved sin side har Maddie våknet tirsdag ettermiddag. Legene fjernet respiratoren i dag, og hun er våken og snakker. Hun får fortsatt oksygen og tett oppfølging, men det ser ut som hun ikke har fått noen varige skader av ulykken, uttalte talspersonen den gang.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Takket redningsmannskapet

I dag er hun elleve år, frisk og rask og har ingen tegn til nevrologisk skade som følge av den dramatiske ulykken.

Jamie Lynn Spears ble gravid med Maddie som 16-åring i 2007, og ble møtt med en rekke fordommer. I et intervju med E! News i 2016 lettet hun på sløret om hvordan familien reagerte på gravidnyheten.

- Min families reaksjon var akkurat slik man forventet at den skulle være: veldig sjokkert og veldig redd for meg, men det var av kjærlighet. Jeg var babyen i familien som hadde en baby, fortalte hun, og la til:

- Da jeg fortalte dem at jeg var gravid tror jeg at det beste de gjorde var at de støttet meg. De lot meg ikke bare gjøre hva enn jeg ville, men de ga meg friheten til å ta mine egne valg og vokse opp. Jeg kunne ikke få barn og fremdeles få mamma og pappa til å ta beslutninger for meg.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

I 2018 fikk Maddie en lillesøster, da Ivey Joan Watson (2) kom til verden. Gladnyheten delte Spears på Instagram-profilen sin.

- Vi er i ekstase over å kunne ønske denne vakre jenta velkommen til familien, sa hun til People.

Videre forklarte hun at datteren har et helt spesielt mellomnavn.

- Hennes mellomnavn, Joan, er for å hedre min tante Sandra som gikk bort for ti år siden etter å ha hatt eggstokkreft. Hun var den mest grasiøse kvinnen jeg noensinne har kjent, fortalte Spears.

LES OGSÅ: Deler sjeldent familiebilde av sønnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer