FORELSKET: I et nytt intervju forteller Jenny Skavlan at hun og ektemannen Thomas Gullestad ble forelsket på nytt etter at datteren Åse kom til verden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORELSKET: I et nytt intervju forteller Jenny Skavlan at hun og ektemannen Thomas Gullestad ble forelsket på nytt etter at datteren Åse kom til verden. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Jenny Skavlan:

Åpner opp om mammarollen

Jenny Skavlan deler åpenhjertig om kjærligheten for datteren Åse.

Publisert

Det var i april 2016 det populære paret Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (37) endelig kunne dele nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

Siden den gang har imidlertid paret holdt tett om hva gjelder deres datter Åse (2). En sjelden gang viser de et glimt av den lille datteren i sosiale medier, men da så anonymt at hun ikke er gjenkjennelig.

Nå deler imidlertid Jenny åpenhjertig om det nye familielivet, fødselen og kjærligheten hun og ektemannen har til datteren Åse, i podkasten «Familiepodden».

Alt endret seg

I podkasten forteller Jenny at hun i utgangspunktet aldri hadde et stort ønske eller behov for barn tidligere, men at alt endret seg da hun ble gravid og datteren kom til verden.

VOKSENLIVET: Jenny Skavlan forteller på «Stian Blipp Show» at livet med barn, ektemann og hus er vanskelig å ta innover seg. - Til folk på 19 år sier jeg «folk på vår alder», sier sydronninga. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg var ikke slik at jeg tenkte «Åh, jeg gleder meg til å få en liten baby», men så ble Åse født og da ble jeg helt «Dette er det fineste og søteste og mest givende jeg har vært med på», forteller Jenny i podkasten.

- Også synes jeg det er så fint å være forelsket i noen sammen med kjæresten sin. For vi er jo helt tullete forelsket, legger hun til.

Første date

Jenny og Thomas har vært sammen siden 2008, og i april 2014 giftet paret seg.

I 2016, like før datteren Åse ble født, delte Jenny en åpenhjertig og lenger tekst på sin blogg, om hvordan hun møtte ektemannen.

Hun hadde aldri hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København vite at han var med i bandet Klovner i Kamp. Etter mye om og men takket hun omsider ja til være med på en date, da de begge befant seg i Oslo en helg.

Daten viste seg imidlertid å bli alt annet enn Jenny hadde sett for seg. Thomas tok henne nemlig med på lunsj sammen med de andre i bandet.

KLOVNER I KAMP: Jenny Skavlan visste lite om at daten med ektemannen Thomas Gullestad for elleve år siden også inkluderte bandkompisene Aslak Hartberg og Esben Selvig «Dansken». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KLOVNER I KAMP: Jenny Skavlan visste lite om at daten med ektemannen Thomas Gullestad for elleve år siden også inkluderte bandkompisene Aslak Hartberg og Esben Selvig «Dansken». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Siden den gang har Jenny og Thomas holdt sammen, og selv i dag, nesten elleve år etter deres første date, kan de fremdeles kjenne på følelsen av å være nyforelsket.

- Nyforelsket

Dét takker hun datteren sin for, i «Familiepodden».

- Jeg tenkte at det var litt synd å ikke skulle bli nyforelsket igjen, siden jeg har vært sammen med Thomas i ti år. Jeg vil si at vi fortsatt kan være ganske forelsket liksom, men den nysgjerrige, nyfødte kjærligheten, den kom jo med Åse, forteller hun.

- Og dét å kunne være forelsket i henne sammen med Thomas, det er dobbel lykke. Det var mye bedre enn jeg hadde trodd, sier hun.

Selve graviditeten gikk bortimot knirkefritt for den populære programlederen.

🇩🇰KamelÅse❤️

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

Gjennom graviditeten delte Jenny innblikk i sine mange ulike aktiviteter på sosiale medier. På Instagram har hun deriblant vist frem babymagen på innspillingssettet til «Børning 2» - oppfølgeren til bilfilmen hun spilte i for et par år siden.

Måtte ta mye ansvar

I midten av mars, få uker før termin,, var sporty Jenny også på skitur på Geilo med ektemannen. Turen i skisporet ble dokumentert på Instagram, fulgt av den humoristiske bildeteksten «Baalsrud og Bolla på nye eventyr».

Baalsrud og Bolla på nye eventyr. 🎿☀️

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

Men selv om formen har vært på topp, har det likevel vært andre ting som har bydd på utfordringer for det forelskede paret.

Da ektemannen Thomas skulle spille hovedrollen i suksessfilmen «Den 12. mann», måtte han pine seg ned nesten 16 kilo.

Ekteparet ventet datteren Åse i den verste slankeperioden, og Jenny var nødt til å bære mye av ansvaret hjemme.

- Da Thomas måtte ned i vekt, ble han veldig gretten, og sykelig svak. Jeg var kjempegravid og trengte all støtte. En sterk mann som kunne bære meg. Men det var han jo aldri i nærheten av. Det ville heller vært jeg som måtte ha båret ham, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

Se og Hør har ikke lykkes å få en kommentar fra Jenny Skavlan.

LES OGSÅ: Svarer på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer