PÅ RØD LØPER: Carys Zeta Douglas har vokst opp med fotografenes konstante blits siden hun var en liten jente, som følge av sine berømte foreldre. I et nytt intervju åpner hun opp om baksidene ved å vokse opp som en Zeta-Doulas. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Carys Zeta Douglas har vokst opp med fotografenes konstante blits siden hun var en liten jente, som følge av sine berømte foreldre. I et nytt intervju åpner hun opp om baksidene ved å vokse opp som en Zeta-Doulas. Foto: NTB ScanpixVis mer

Carys Zeta Jones:

Åpner opp om livet i skyggen av sine berømte foreldre

- Jeg må alltid bevise meg selv overfor andre.

Hun har ikke hatt en oppvekst som barn flest. Helt siden Carys Zeta Douglas (15) og storebror Dylan (17) var små barn, har Carys måttet posere for fotografene med sine berømte foreldre, skuespillerne Michael Douglas (73) og Catherine Zeta Jones (48).

Denne måneden pryder 15-åringen forsiden på magasinet «Town & Country» sammen med sin berømte mor, og flere spår at den unge jenta har en stor karriere i vente som it-jente.

Foruten at det hevdes at Carys kan ha det meste som kreves av moderne it-jenter, som stilsikkerhet, et vakkert ytre, og en stor fanskare på sosiale medier, skiller hennes berømte herkomst Carys fra mange andre potensielle it-jenter.

Akkurat dét synes ikke nødvendigvis 15- åringen er noe positivt.

Mislikte livet i offentligheten

Til magasinet åpner Carys opp om hvordan det har vært å vokse opp i familien Zeta-Douglas.

Ikke bare er hennes foreldre blant Hollywoods største stjerner, hennes bestefar, Kirk Douglas, var også en ettertraktet Hollywood-skuespiller og spilte blant annet i den ikoniske filmen om heltene fra Telemark fra 1965.

Selv vedgår Carys at livet som kjendisdatter ikke alltid har vært lett, og kan blant annet fortelle at hun avskydde paparazzifotografene som barn da familien flyttet fra den karibiske øya Bermuda til New York i 2010.

Saken fortsetter nedenfor.

CELEBERT: Det er liten tvil om at Carys har vokst opp i et celebert selskap som følge av sine foreldres berømmelse. Foto: NTB Scanpix
CELEBERT: Det er liten tvil om at Carys har vokst opp i et celebert selskap som følge av sine foreldres berømmelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De mange fotografene førte til at Carys ble klar på at hun måtte ignorere oppmerksomheten og legge fokus på hvem hun selv var. Også denne prosessen har imidlertid vært preget at sine foreldres status.

- Da jeg var liten likte jeg ikke å ha dette etternavnet festet ved meg, en sånn Douglas-dynasti- greie, sier hun og fortsetter:

- Jeg tror det som har plaget meg mest er at folk ikke jobber hardt, at jeg ikke trenger å jobbe hardt. At alt jeg gjør blir servert i fanget mitt. Helt ærlig føler jeg det motsatt. Jeg føler at jeg alltid må bevise meg selv overfor andre, at jeg ikke bare er mine foreldres datter.

- Kynisk bransje

Hvorvidt Dylan og Carys velger å gå i sine foreldres fotspor, er fortsatt uvisst. Catherine har tidligere uttalt til People at begge både har talent og driven som skal til for en karriere i underholdningsbransjen.

oh please

A post shared by carys zeta douglas (@carys.douglas) on

Likevel har ikke den walisisk-fødte skuespilleren tidligere vært i tvil om det er dette livet de vil velge, og har også advart barna mot en tøff og kynisk bransje.

- Medisin ligger fremdeles i kortene. Men det er skuespill som er lidenskapen hennes. Jeg har lært begge barna mine at bransjen er tøff, og du er nødt til å være klar over at det kommer kritikk - over alt, har Catherine tidligere sagt til E! News.

Mens Dylan og Carys bruker tiden på å finne sin vei i livet, kan det om ikke annet se ut til at livet i offentligheten begynner å vokse på Carys. Den siste tiden har hun nemlig stadig oftere vært sett på den rød løperen sammen med moren.

Da mor og datter ankom Dolce & Gabbanas motevisning i New York i vår, sto 15 åringen støtt mens hun poserte for verdenspressen.

LES OGSÅ: Nyforelsket etter 22 år

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Ny flamme to måneder etter bruddet

Ny flamme to måneder etter bruddet

Får kritikk for barnas kosthold

Får kritikk for barnas kosthold

Hyller farens kontroversielle tro

Hyller farens kontroversielle tro

- Har lært meg til å blokkere det ut

- Har lært meg til å blokkere det ut

- Helt forjævlig skremmende

- Helt forjævlig skremmende

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Slik er forholdet mellom forloveden og ekskona

Slik er forholdet mellom forloveden og ekskona

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Utelukker ikke flere barn

Utelukker ikke flere barn

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255