«Emily in Paris»-Lucas Bravo:

Åpner opp om «kjekkas»-stempelet

Stjernen identifiserer seg ikke med stempelet fansen gir ham.

STJERNE: Franskmannen har spilt i flere filmer, men det var først i «Emily in Paris» at Lucas Bravo ble en internasjonal stjerne. Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP/NTB
STJERNE: Franskmannen har spilt i flere filmer, men det var først i «Emily in Paris» at Lucas Bravo ble en internasjonal stjerne. Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Mange fans ble trolig glade for å kunne få et gjensyn med amerikaneren Emily Cooper i «Emily in Paris» da sesong 2 av serien kom på Netflix for en uke siden.

Serien har allerede steget helt opp til andreplassen på Netflix i Norge.

Vi møter blant annet kokken Gabriel, Emilys sjarmerende nabo og forelskelse. Gabriel spilles av den franske skuespilleren Lucas Bravo (33), som for alvor slo gjennom internasjonalt i Netflix-suksessen.

Blir objektivert

Men det er ikke bare Emily, som spilles av Lily Collins (32), som har fått øynene opp for franskmannen. Nylig har 33-åringen åpnet opp om den mørkere siden av den plutselige berømmelsen.

I et intervju med The Times forteller skuespilleren at han er klar over at det var utseendet som førte til at han landet rollen som hjerteknuseren Gabriel. Nå føler stjerna at det er vanskelig å få andre roller enn den typiske «kjekkasen».

FUNKYTWINS: Emil og Silas Massa blir til høsten å se i TV 2-serien «Funkyfam», og de har tydelige ambisjoner til hva de vil oppnå. Video: Thea Hope. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Du kan være estetisk vakker, være smart eller ha dybde. Jeg fikk bare rollen som den dumme gymlæreren. Det er vanskelig å bryte ut av det omdømmet. Jeg klager ikke, selvfølgelig, men det er realiteten.

Videre forklarer skuespilleren at den brå berømmelsen har påvirket selvbildet hans, og at han ikke identifiserer seg med hjerteknuser-stempelet.

KOKK OG HJERTEKNUSER: Lucas Bravo spiller seriens kjekkas, kokken Gabriel. Foto: Splash News/NTB
KOKK OG HJERTEKNUSER: Lucas Bravo spiller seriens kjekkas, kokken Gabriel. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Jeg ble objektivisert over natta. Det har gjort meg veldig selvbevisst. For når du tenker på det ordet, og menneskene det handler om, ser du alltid en sunn, kjekk, veltrent person – og jeg er ikke det, forteller Bravo.

Det verste som kan skje

I et intervju med Harpers Bazaar har franskmannen tidligere innrømmet at han ikke liker å se seg selv på skjermen. Da fortalte Bravo at han er hard mot seg selv, og når andre ser en morsom scene ser han selv bare hva som er feil med den.

Til tross for Netflix-suksessen, har ikke 33-åringen latt kjendisstatusen gått til hodet på ham.

- Jeg tror at det å bli berømt er det verste som kan skje deg. Det er bare røyk. Det betyr ingenting, sier han til The Times.

LES OGSÅ: Kjekkas-skurken kastet på dør av Beyoncé

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer