Pernilla Wahlgren:

Åpner opp om kjærlighetslivet

- Må ikke være to for å være lykkelig.

KJÆRLIGHETSLIV: TV-seerne har fått ta stor del i kjærlighetslivet til Bianca Ingrosso de siste åra. Det samme kan man ikke si om mamma Pernilla Wahlgren. Foto: Fabian Wester/Dplay
KJÆRLIGHETSLIV: TV-seerne har fått ta stor del i kjærlighetslivet til Bianca Ingrosso de siste åra. Det samme kan man ikke si om mamma Pernilla Wahlgren. Foto: Fabian Wester/Dplay Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den svenske stjerna Pernilla Wahlgren (52) og datteren Bianca Ingrosso (25) har hatt enorm suksess med familiens realityserie «Wahlgrens Värld» de siste fire åra.

Sammen med både venner og store deler av familien har de latt seerne få ta del i deres opp- og nedturer i hverdagen, om det så er bryllup eller samlivsbrudd.

Mens Ingrosso har funnet tilbake til kjæresten Phillipe Cohen etter at de har gjort det slutt flere ganger, har det tilsynelatende stått forholdsvis stille på kjærlighetsfronten for mora.

SUKSESS: Den åttende sesongen av «Wahlgrens Värld» ruller i disse dager over skjermene. Serien har gjort Bianca og Pernilla til to av Sveriges største stjerner. Foto: Fabian Wester/Dplay
SUKSESS: Den åttende sesongen av «Wahlgrens Värld» ruller i disse dager over skjermene. Serien har gjort Bianca og Pernilla til to av Sveriges største stjerner. Foto: Fabian Wester/Dplay Vis mer

- Lettere å være lykkelig singel

Da Se og Hør snakket med 52-åringen nylig, fortalte hun at hun ikke tror man må være to for å være lykkelig.

- Jeg får så mye kjærlighet fra vennene mine, familien min og fans, sier hun og fortsetter:

- Et sted tror jeg det er mye lettere å være lykkelig singel når man får så mye kjærlighet som jeg gjør fra så mange.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«Piccadilly Circus»-stjerna mener at det såkalte tospannet ikke blir like viktig da, når man har andre støttende mennesker i livet.

- Jeg tror at jeg er utrolig privilegert i mitt liv og mitt yrke at jeg får så mye kjærlighet, at jeg ikke savner en mann, forteller hun.

Drømmemannen

Mens 52-åringen ikke avslører hva hun ser etter i en mann, skyter datteren inn at det finnes mange pene gutter over grensa i Norge.

- Ja, kanskje det er det, at jeg bør bli sammen med en nordmann, sier artisten og realityprofilen spøkefullt.

Da vi møtte den folkekjære artisten i fjor sommer, lettet hun på sløret om hvordan en potensiell drømmemann burde være.

- Han skal være morsom, snill, ha sitt eget liv og gjerne pen. Korthåret, tror jeg. Han kan ikke drive med hardrock, for jeg tåler ikke sånn musikk, og ikke danseband heller.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

Skitten skilsmisse

Pernilla Wahlgren har lagt to offentlige forhold og ekteskap bak seg.

Etter å ha møttes under Melodi Grand Prix i 1985, ble hun sammen med eksmannen Emilio Ingrosso (55) blant Sveriges mest populære par. På mange måter toppet det hele seg da de to giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (30), kom til verden.

Fem år senere fikk de datteren Bianca, og i 1997 kom Benjamin (22) til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kista for stjerneparet Pernilla og Emilio. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli både en offentlig og svært skitten prosess.

Bedre forhold

Da Se og Hør møtte Pernilla Wahlgren i Stockholm i fjor, kunne hun fortelle at forholdet til eksmannen har bedret seg kraftig de siste åra.

- Man må legge det gamle bak seg. Fortsetter man å være sinte på hverandre, blir man bare bitter, og bitterhet tror jeg spiser opp innenfra, sa hun.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

52-åringen la ikke skjul på at det var tøft å gå gjennom en så offentlig skilsmisse, men fortalte at hun har det mye bedre i dag.

- Vi har det begge bedre nå når vi kan være venner. Spesielt for barnas skyld. Vår yngste sammen er jo 22, så vi behøver ikke være sammen hele tida, men det føles godt at hvis vi treffes med barna, så er det ikke noe problem.

Etter bruddet fant Wahlgren lykken med politimannen Joachim Lennholm, som hun har sønnen Theodor (13) med.

LES OGSÅ: - Han er besatt av konas sminke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer