Omer Bhatti:

Åpner opp om kjærligheten

Den kjente danseren snakker ut om forholdet.

PAR: Omer Bhatti og kjæresten Alisa fant kjærligheten for litt under tre år siden. Foto: Privat
PAR: Omer Bhatti og kjæresten Alisa fant kjærligheten for litt under tre år siden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Omer Bhatti (37) er godt kjent for det norske folk som en fremragende danser og artist - men best kjent er han nok for den mye omtalte relasjonen med Jackson-familien i USA.

Bhatti var god venn med avdøde Michael Jackson og er fremdeles nære barna hans Paris (24), Prince (25) og «Blanket» (20).

Denne uken var det duket for premiere på den etterlengtede storfilmen «Avatar: The Way of Water». Bhatti møtte opp på den røde løperen sammen med sin kjæreste, Alisa (27), og der slo han av en prat med «God kveld Norge».

MICHAEL JACKSON: 25. juni 2019 var det 10 år siden Michael Jackson døde. Slik var nødsamtalen. Vis mer

- Veldig fint

Bhatti er stort sett en veldig privat person, og er ikke den første som letter på sløret om kjærestelivet. Overfor «God kveld Norge» kan han likevel fortelle at han og kjæresten Alisa har det bra sammen.

- Vi har vært sammen i nesten tre år, men har sånn «førstegangs forelskelsesfølelse», så det vil jeg si er bra, forteller han til «God kveld Norge».

Det begynner å bli nesten tre år siden man sist fikk et glimt av paret sammen i offentligheten. Årsaken skal ifølge Bhatti være både at kjæresten er litt sjenert, og at hverdagen de siste årene har vært preget av pandemi.

BEKREFTER: Kjærligheten blomstrer for Leah Isadora Behn, som bekrefter at hun har fått kjæreste. Vis mer

LES OGSÅ: - Sjelevennen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer