Jennifer Aniston:

Åpner opp om kjærligheten

Jennifer Aniston verner som regel godt om eget privatliv. Nå letter hun på sløret i nytt intervju.

ÅPEN: Jennifer Aniston er takknemlig for bruddene hun har gått gjennom, og har fremdeles troen på kjærligheten. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Jennifer Aniston er takknemlig for bruddene hun har gått gjennom, og har fremdeles troen på kjærligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble «Friends»-stjerna Jennifer Aniston (50) kåret til «People of the Year», sammen med personer som Michelle Obama (55), Jennifer Lopez (50) og Taylor Swift (29). Alle fire fronter hver sin utgave av magasinet People, og i den anledning har Aniston også latt seg intervjue om året som snart er ved veis ende.

Overfor magasinet forteller Aniston, som har tilbrakt over halve livet sitt i rampelyset, at 2019 har lært henne hvor mye hun er kapabel til å klare.

Skuespilleren har blitt en solid favoritt hos pressen, på både godt og vondt, og spesielt kjærlighetslivet hennes har fått mye spalteplass de siste 25 åra. Aniston på sin side har vernet rimelig godt om privatlivet sitt, og er som regel taus når det gjelder forhold og dating.

Takknemlig for bruddene

Hun har lagt flere forhold og to ekteskap bak seg, og nå avslører 50-åringen at hun fremdeles har troen på kjærligheten, også etter skilsmissen fra Justin Theroux (48) i fjor. Paret giftet seg i 2015, og fortalte i en felles uttalelse at de bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

- Det er en fantastisk ting. En absolutt fantastisk ting, sier Aniston nå om kjærligheten.

- Jeg mener også at vi lærer å kjenne oss selv bedre ved å være sårbare og slippe kjærligheten inn, fortsetter hun.

Selv om stjerna, som nevnt, har gått gjennom flere brudd, mener Aniston at hennes tidligere forhold bare styrker troen hun har på kjærligheten.

- Selv når det er skummelt, selv når det gjør vondt. Det kommer alltid til å være verdt det, sier hun, og legger til:

GIKK HVER TIL SITT: Jennifer giftet seg med Justin i 2015. I begynnelsen av 2018 slapp de bomba om at de hadde gått hver til sitt. Her sammen for to år siden. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER TIL SITT: Jennifer giftet seg med Justin i 2015. I begynnelsen av 2018 slapp de bomba om at de hadde gått hver til sitt. Her sammen for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg føler også med folk som ikke slipper andre inn lenger, deres tapte muligheter. Jeg har elsket mange mennesker, og jeg elsker at selv sprekkene i de forholdene fremdeles er vakre. Jeg ville ikke vært her i dag hvis det ikke var for hver og en av dem, sier hun om forholdene og bruddene hun har gått gjennom.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

Aniston uttaler seg riktignok ikke om hvordan det står til med datinglivet hennes nå, men forteller at hun støtter seg på sine nærmeste venner.

- Vennskapene mine gjør at jeg er meg selv og holder meg ekte. Og vice versa, sier hun.

MYE OPPMERKSOMHET: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Her i 2004, året før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Her i 2004, året før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Feiret med eksmannen

I slutten av november inviterte 50-åringen sine nærmeste venner til «Friendsgiving», en feiring hun arrangerer før selve Thanksgiving, som på norsk er kalt takksigelsesdag.

Blant Anistons gjester var også eksmannen Theroux.

På sin Instagram-historie delte sistnevnte en selfie av seg selv sammen med flere venner - blant andre Courteney Cox (55) og Aniston selv.

Dermed beviser det tidligere ekteparet en gang for alle at de fortsatt er nære venner, tross et avsluttet ekteskap.

Åpen om skilsmissene

Aniston har lagt to ekteskap bak seg i løpet av sitt 50-år lange liv. Ekteskapet til Brad Pitt (55) var likevel det som fikk mest oppmerksomhet utad. Paret møttes i 1998 og giftet seg i et storslått bryllup to år senere.

På kort tid ble de blant Hollywoods mest populære par, og da de skilte seg i 2005, var det en sjokkert fanskare som satt igjen. Grunnen til skilsmissen skal ha vært at Pitt falt for Angelina Jolie (44), da de spilte sammen i filmen «Mr. & Mrs. Smith». Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før ekteskapet endte i en bitter strid i 2016.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

I fjor uttalte Aniston seg om sine brutte ekteskap, og hun bærer visstnok ikke noe nag overfor eksene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun til Elle.

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang.

LES OGSÅ: Var «gravid» i 12 måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer