Amal Clooney om George og familielivet:

Åpner opp om kjærligheten og barna

Lenge var det jobben som kom først for Amal. Nå er tvillingene Ella og Alexander viktigst.

LYKKELIGE: I et intervju med Vogue forteller Amal Clooney om både kjærligheten til ektemannen George Clooney og livet som tvillingforeldre. Her er paret ute på vift i New York for noen få uker siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LYKKELIGE: I et intervju med Vogue forteller Amal Clooney om både kjærligheten til ektemannen George Clooney og livet som tvillingforeldre. Her er paret ute på vift i New York for noen få uker siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Menneskerettsadvokaten Amal Clooney (40) trodde aldri hun kom til å bli gift – eller få barn.

LES MER: Ukens Se og Hør er i salg nå!
LES MER: Ukens Se og Hør er i salg nå! Vis mer

Som 35-åring hadde hun en strålende karriere, og var ikke interessert i å stifte familie bare fordi hun begynte å nærme seg 40.

- Det var ingen garanti for at jeg skulle møte den store kjærligheten, forteller hun i et intervju med bladet Vogue.

- Men jeg håpet jo at det fantes en mann for meg også, fortsetter hun.

Null kontroll

At den store kjærligheten skulle dukke opp i form av filmstjernen George Clooney (56), mannen som ingen trodde skulle slå seg til ro, hadde Amal aldri drømt om.

- Kjærlighet er den avgjørende faktoren for lykke, og samtidig det du har aller minst kontroll over, sier hun til Vogue.

- Men å falle for George føltes bare som det mest naturlige i hele verden!

Så «lyset» på safari

I det samme intervjuet innrømmer George Clooney selv at han var fast bestemt på aldri å gifte seg igjen.

- Men så traff jeg Amal, og skjønte at hun var helt spesiell, sier han.

Og det var faktisk under en safaritur, av alle ting, i selskap av gode venner, at Hollywood-kjekkasen ble sikker i sin sak:

- Plutselig dukket det opp noen sjiraffer helt ut av det blå, og gikk bort til Amal. Jeg tok bilde av henne, og sa til kompisen min: «Vet du, jeg tror jeg skal fri til henne».

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: I september har George og Amal Clooney vært gift i fire år. Her er de avbildet ute i New York, på vei til middag, i starten av april. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STØDIG PAR: I september har George og Amal Clooney vært gift i fire år. Her er de avbildet ute i New York, på vei til middag, i starten av april. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

I samme seng

Nå er paret gift på fjerde året, og nyter livet sammen med hjerteknuserne Ella og Alexander. Tvillingene fyller ett år i juni, og har allerede begynt å snakke litt.

- George passet på at «Mama» var det aller første ordet, sier Amal fornøyd.

Akkurat nå er morgenen den aller viktigste tiden på døgnet for småbarnsforeldrene.

- Mellom seks og åtte om morgenen har vi tvillingene sammen med oss i sengen. Jeg tar ikke telefonen før klokken åtte, sier Amal Clooney til Vogue.

Også tidligere har stjerneparet snakket om livet med de to tvillingene sine. I august i fjor fortalte George Clooney at han hadde påtatt seg jobben som bleieskifter:

- Akkurat nå er jobben min å skifte bleier og å bære litt rundt på barna. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle bli tvillingfar som 56-åring, sa filmstjernen, før han kom med et råd:

- Ikke planlegg noe. Man må alltid bare nyte det som skjer i livet når det skjer, uttalte han til AP, ifølge People.

- Mitt livs kjærlighet

Da det ble kjent at den «evige ungkaren» George Clooney hadde falt for den profilerte advokaten Amal Alamuddin, og attpåtil ønsket å gifte seg med henne, var det nok mange som ble overrasket.

Med ett kort ekteskap og flere relativt kortvarige forhold bak seg, ser det likevel ut til at «Ocean's Eleven»-stjernen virkelig har slått seg til ro med Amal.

Og ved mer enn én anledning har han omtalt sin kone i svært varme og kjærlige ordelag:

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, sa han til Esquire Magazine i 2016, ifølge UsWeekly.com.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig, la han til den gang.

I februar fikk seerne dessuten en sniktitt på en kommende episode av David Lettermans Netflix-serie «My Next Guest Needs No Introduction», der George kom med en stor kjærlighetserklæring til Amal.

- Jeg følte det med én gang, før vi fikk tvillingene. At jeg hadde møtt noen som jeg absolutt ville ofret livet mitt for, fortalte skuespilleren.

- Livet hennes betyr mer for meg enn mitt eget. Og det har jeg aldri opplevd før, tilføyde George Clooney i klippet.

LES OGSÅ: - De har ikke lyst til å gjemme seg