Eva Longoria:

Åpner opp om graviditeten for første gang

«Frustrerte Fruer» -skuespilleren viser stolt frem magen.

FORELSKET: Eva Longoria (42) er tydelig forelsket i ektemannen José Antonio Bastón (48). Han har tre barn fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Eva Longoria (42) er tydelig forelsket i ektemannen José Antonio Bastón (48). Han har tre barn fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er ikke lenge siden vi fikk vite nyheten om at Eva Longoria (42) venter sitt første barn, og nå viser endelig «Frustrerte Fruer» -stjernen frem kulen på magen på Instagram.

- Gledesmelding i pysjen

I følge People startet skuespilleren det nye året med å dele sitt aller første bilde av baby-kulen til sine rundt fire millioner følgere. På bildet ser vi en rekke hender som holder på magen. Eva er ikledd en rutete pysjamas, og hun har titulert bilde:

«Nytt år, nye eventyr. Jeg er så takknemlig for min fine familie som gir den nye babyen så mye kjærlighet allerede. 🙏🏻» Hun tagget bilde med Godt Nytt År.

- Fantastisk år

Tidligere, på nyttårsaften, la hun ut en bilde for å oppsummere hvor fantastisk 2017 har vært. Hun delte sine mest likte innlegg, og skrev: «Wow, for et år. Så mange minneverdige øyeblikk! Jeg er så takknemlig for dere som ser bildene mine, kommenterer og deler. Beste ønsker til dere alle i 2018, og husk og forbli takknemlige og vis medmenneskelighet for andre.»

- Giftet seg i mai

Det var i slutten av mai 2016 at Eva giftet seg med forloveden José Antonio Bastón (48), og bare fire måneder etter giftemålet begynte baby-ryktene å svirre.

Fansen hadde lagt merke til en ny «glød» i ansiktet til Eva den siste tiden, men den gang avkreftet hun ryktene.

- Alle sier jeg stråler, men jeg er ikke gravid. Vi tenker ikke på det (og få barn) akkurat nå. Vi har bare vært gift i fire måneder, fortalte hun til In Touch, ifølge Contactmusic.com.

- Rykteflom etter badebilder

I anledning José sin 49-årsdag, i april, reiste duoen på badeferie til det solrike ferieparadiset Hawaii. Og etter at paparazzi-bilder kom til overflaten, der Eva viste en fyldigere figur, satte rykteflommen i gang.

Ifølge skuespilleren var hun nødt til å kommentere graviditets-ryktene etter at hele familien hadde ringt og spurt om det lå noe sannhet i dem.

STOLT OG GRAVID: I dag kan Eva stolt vise frem bulen på magen. Foto: NTB Scanpix
STOLT OG GRAVID: I dag kan Eva stolt vise frem bulen på magen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TYDELIG KUL: Det er ikke noe tvil lenger om hva som skjuler seg bak vesken. Foto: NTB Scanpix
TYDELIG KUL: Det er ikke noe tvil lenger om hva som skjuler seg bak vesken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

​- Bare litt ost

- Jeg så feit ut. Men vet dere hva? Det skjer med mennesker. Alle opplever å bli oppblåst. Jeg er ikke oppblåst i dag, men jeg skal straks ut og spise pannekaker, sa hun og viste frem magen.

- Så det var nyhetene for i dag dere. Jeg er ikke gravid, spiser bare veldig mye ost, drikker mye vin og spiser pannekaker, avsluttet hun. ​​​​

- Fire måneder på vei

Men i slutten av desember i år kunne altså skuespilleren bekrefte at hun allerede er fire måneder på vei, og at hun venter en liten gutt.

- Ikke ny i mammarollen

Og Eva har allerede fått øvd seg på mammarollen. Ektemannen har nemlig tre barn fra et tidligere ekteskap, og i løpet av tiden de har vært sammen har skuespilleren utviklet et nært forhold til dem.

- Elsker sine stebarn

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, sa hun ifølge People.

Eva, som har vært gift tidligere, med basketballstjernen Tony Parker, fortalte også til People at hun nå endelig føler hun har truffet blink når det gjelder kjærligheten.

- Han er sannsynligvis den første mannen jeg har datet som har vært eldre og etablert. Rett og slett en voksen mann. Og det er så fint å gå arm i arm med en som er lik en selv, sa hun.

For norske tv-seere er Eva kanskje mest kjent for sin rolle som «Gabrielle Solis» i tv-serien «Frustrerte fruer». Serien ble sendt fra 2004 til 2012.

Les også: Giftet seg på direkten på nyttårsaften