Tone Damli:

Åpner opp om gravid-sjokket

Tone Damli forteller om dagen hun fant ut at hun skulle bli mamma.

BLE GRAVID ETTER ET HALVÅR SOM KJÆRESTER: Artist Tone Damli husker godt dagen hun fant ut at hun var gravid, og beskriver det som en kjemperar følelse. Her på ELLEs sommerfest i 2016. Foto: Andreas Fadum
BLE GRAVID ETTER ET HALVÅR SOM KJÆRESTER: Artist Tone Damli husker godt dagen hun fant ut at hun var gravid, og beskriver det som en kjemperar følelse. Her på ELLEs sommerfest i 2016. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Artist Tone Damli (30) og samboeren Markus Foss (35) ble offisielt kjærester i 2013. Allerede i april året etter kom datteren Billie (4) til verden, bare et knapt halvår etter at paret viste seg offentlig sammen for første gang - på Se og Hørs kjendisgalla i 2013.

Sangfuglen har tidligere snakket varmt om mammatilværelsen og datteren Billie, og har også vært åpen om at hun ønsker seg flere barn.

Nylig gjestet 30-åringen podkasten «Smelt på tjukka» med Sandra Lyng (31) som programleder, og der fortalte hun blant annet om dagen hun fant ut at hun var gravid for første gang.

Tone forteller i podkasten at hun husker dagen som om det var i går.

Tok fire timer

- Markus var på jobb, og jeg tok graviditetstesten på morgenen og jeg var ikke klar for å bli gravid, men så var jeg jo det, da.

Videre forteller 30-åringen at hun prøvde å få tak i samboeren for å dele nyheten, men at hun ikke lyktes fordi jobben hans hadde byttet mobiloperatør samme dag.

Dermed bestemte Tone seg for å kjøre opp til jobben hans for å fortelle Markus at han skulle bli pappa. Men da hun kom dit var han ikke der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer