Nora Mørk:

Åpner opp om forholdet til Martin Ylven

- Jeg er skikkelig, skikkelig forelsket.

KJÆRLIGHET: Nora Mørk og hockey-profilen Martin Laumann Ylven har funnet kjærligheten. Nå forteller Mørk om forholdet i en ny podkast-episode av «Karrierepodden». Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Nora Mørk og hockey-profilen Martin Laumann Ylven har funnet kjærligheten. Nå forteller Mørk om forholdet i en ny podkast-episode av «Karrierepodden». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av mai bekreftet håndballstjernen Nora Mørk (28) endelig at hun var i et forhold med den kjente «Iskrigerne»-profilen Martin Laumann Ylven (30). Da hadde det vært spekulert lenge på om de to idrettsutøverne hadde funnet kjærligheten, mye på grunn av en rekke kryptiske bilder paret delte med følgerne sine på Instagram.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig, bekreftet Mørk overfor Dagbladet for snart en måned siden.

Siden den gang har det vært nokså stille fra det ferske toppidrettsparet - før nå. I en ny episode av podkasten «Karrierepodden» med blogger Kristine Ullebø (21), åpner 28-åringen opp om forholdet til ishockeykjekkasen.

- Er du forelsket, spør Ullebø i podkasten.

- Veldig. Skikkelig, skikkelig, svarer en fnisende Mørk.

I podkasten kan Mørk fortelle at hun og Ylven nylig ble kjærester, og at de for tiden har det svært fint sammen.

- En veldig bra mann

Det var en rødmende håndballspiller som bekreftet forholdet til Ylven på et pressetreff på Fornebu i slutten av mai. Og nå omtaler hun Ylven i varme ordelag i podkasten til Kristine Ullebø.

- Vi ble kjærester for ikke så veldig lenge siden, sier en tydelig forelsket Mørk i podkasten, og fortsetter:

- Han er positiv og hardtarbeidende, og det liker jeg svært godt med ham. Han er alltid blid og jeg får masse bra energi. Han er en veldig bra mann.

View this post on Instagram

❤️👫

A post shared by Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven) on

Før kjærestenyheten ble kjent, hadde det lenge versert rykter om at de to hadde fått romantiske følelser for hverandre. Som nevnt delte både Mørk og Ylven en rekke kryptiske bilder av hverandre på Instagram, noe som satte fart på ryktene.

Kryptiske Instagram-bilder

Nora Mørk delte blant annet et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering på håndleddet som er svært lik den Ylven har. Ylven delte på sin side flere bilder som viste at han hadde vært på besøk i Ungarn, der Mørk har spilt for håndballklubben Györ.

VOND TID: Nora Mørk snakker ut om den vonde tida etter at hun fant ut at mobilen ble hacket og private bilder kom på avveie. Video: NRK Vis mer

Ylven la også ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han hadde også tagget henne, samt at han la ved et hjerte.

Kort tid etter at det ble kjent at duoen var blitt et par, klinte de til etter at Mørk og resten av landslaget hadde spilt kamp mot Sverige og vunnet, og de så svært forelsket ut der Ylven fulgte kjæresten fra sidelinjen.

SEIERSKYSS: Etter å ha vunnet mot Sverige klinte Nora Mørk til med kjæresten Martin Ylven. Foto: NTB Scanpix
SEIERSKYSS: Etter å ha vunnet mot Sverige klinte Nora Mørk til med kjæresten Martin Ylven. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utsatt for hacking

For halvannet år siden opplevde Nora Mørk det store marerittet å få nakenbilder av seg selv spredt på internett. Også dette ble et tema i podkasten med Ullebø.

28-åringen forteller at hun liker å være «hun håndballspilleren», og at hun aldri har bedt om eller følt et behov for å være kjent. Men så var hun plutselig blitt et kjent fjes som noen hadde lyst til å ødelegge livet til.

- Det var egentlig det verste som kunne skje meg, for jeg er egentlig ganske privat. Jeg har passet på å være privat utad også. Det var veldig tungt, for jeg tar jobben min veldig seriøst og skulle være et forbilde for unge jenter, forteller hun åpenhjertig.

FANS: Mange nordmenn har i desember sittet foran TV-skjermen for å følge de norske håndballjentene under VM. Dette er kjendisenes ønsker før den store finalen søndag. Video. Privat Vis mer

Nå kan imidlertid Mørk røpe at hun med tiden har fått det bedre, og at hun har det veldig bra om dagen.

- Det er en del hat der ute, selvfølgelig. Men jeg har egentlig opplevd masse støtte og jobbet veldig, veldig mye med meg selv for å i det hele tatt være ute med folk og akseptere at folk er syke i hodet, sier hun til Ullebø.

LES OGSÅ: Toppblogger gravid. Skal ta abort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer