Øyvind Fjeldheim:

Åpner opp om forholdet til 20 år yngre kjæreste

Et år etter han fikk ja fra sin utkårede, skulle duoen etter planen gifte seg i september. Nå kan det hende at de må utsette bryllupet.

FORLOVET: Tidligere programleder Øyvind Fjeldheim gikk ned på kne og fridde til Reidun Hetland i fjor. Etter planen skal de gifte seg i september, men coronaviruset kan sette kjepper i hjula for bryllupet. Foto: Privat
FORLOVET: Tidligere programleder Øyvind Fjeldheim gikk ned på kne og fridde til Reidun Hetland i fjor. Etter planen skal de gifte seg i september, men coronaviruset kan sette kjepper i hjula for bryllupet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter planen skulle den tidligere TV 2-programlederen Øyvind Fjeldheim (50) gifte seg med sin 20 år yngre Reidun Hetland (29) i begynnelsen av september.

Nå kan det hende at paret må utsette bryllupet i Haugesund grunnet coronaviruset.

Det var VG som først omtalte saken.

- Vi blir 120 gjester fra både inn-og-utland, men usikker på om vi må utsette det grunnet coronaviruset. Da flytter vi bryllupet antakelig til samme helg neste år, sier Fjeldheim til Se og Hør, og legger til at de bestemmer seg i slutten av mai.

Møttes ved en tilfeldighet

Overfor Se og Hør forteller den tidligere TV 2-profilen at duoen møttes for første gang i 2016, samme dagen som han overtok leiligheten sin i Haugesund.

- Jeg hadde bodd i USA noen år, og hadde samlet den samme vennegjengen til julebord. En kamerat introduserte oss tilfeldig samme kveld. Det tok imidlertid noen måneder før vi ble et par, forteller han.

- Hva var det du falt for ved Reidun?

- Det var selvfølgelig sammensatt, men engasjementet var veldig sjarmerende. Hun var i ferd med å starte opp en egen bedrift. Hun jobbet mye, så da var det vanskelig å få henne med på middag, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer