Sturla Berg-Johansen:

Åpner opp om farsrollen

Ble far i en alder av 54 år.

MOR OG FAR: Sturla Berg-Johansen og kona Kaja Norum ble foreldre i fjor høst. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
MOR OG FAR: Sturla Berg-Johansen og kona Kaja Norum ble foreldre i fjor høst. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Komiker Sturla Berg-Johansen (54) har i de seneste årene fått livet sitt snudd på hodet.

Berg-Johansen, som i 2009 sto frem som homofil, er nå gift med kunster Kaja Norum (33). I fjor høst ble de foreldre til lille Lucas.

I et nytt intervju med Dagbladet, åpner komikeren seg opp om hvordan det er å bli far i godt voksen alder.

Som tidligere alkoholiker er 54-åringen vandt med å takle utfordringer livet gir ham. Likevel var han nok ikke helt klar over hvor hektisk livet med baby skulle bli.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Komikeren kunne avsløre overfor Dagbladet at han gikk ned seks kilo de to første månedene etter sønnen ble født. Selv om han ble førstegangsfar som 54-åring, har han tro på at han vil bli en god pappa, og legger til at følelsen av å være far er «ubeskrivelig».

Likevel legger han ikke skjul på at alderen også kan bli en utfordring.

- Jeg håper jeg blir 75-80 år. Målet er at Lucas kan nå 20 år før fatteren dør, forteller han til avisen.

Stor aldersforskjell

Det er ikke bare alderen som har vist seg å være en utfordring. De nye foreldrene er begge svært opptatte mennesker for tiden.

Kona Kaja er kunstner og jobber for tiden med ny utstilling samtidig som han på sin side er opptatt med å øve til sitt nye sommershow. Derfor fordeler de hovedansvaret for sønnen til en uke hver.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil tidligere i år - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

Paret ble først kjent da Norum malte det som skulle bli hennes fremtidige ektemann naken. Likevel tok det tid før Berg-Johansen innså at han hadde romantiske følelser for venninnen.

- «Ikke for nær, nå. Husk jeg er homo», sa jeg til henne, når jeg merket at vennskapet tenderte mot noe nærere og mer intimt, forteller 54-åringen til Dagbladet og legger til at han advarte Norum flere ganger.

Tross legning og advarsler ble de forelsket og giftet seg i fjor sommer.

En ting som derimot ikke vil bli en utfordring for komikeren, er aldersforskjellen på 22 år mellom han og kona. På spørsmålet om hva han tenker om det, svarer komikeren:

- Det er som det er, og går som det går. Hva vet vi om framtida? Ingen ting.

LES OGSÅ: Om bryllupsdagen: - Jeg fikk panikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer