Chris Hemsworth:

Åpner opp om ekteskapet med kona

Innrømmer at han og kona Elsa har utfordringer som alle andre.

FLOTT PAR: Elsa Pataky og Chris Hemsworth har vært gift siden 2010. Nå forteller actionhelten om forholdet med den spanske modellen. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Elsa Pataky og Chris Hemsworth har vært gift siden 2010. Nå forteller actionhelten om forholdet med den spanske modellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått åtte år siden den australske skuespillerkjekkasen Chris Hemsworth (35) giftet seg med den spanske modellen Elsa Pataky (42). Siden den gang har paret fått tre barn, India (7) og tvillingene Tristan og Sasha (5).

Til tross for at ekteskapet mellom Hemsworth og Petaky kan virke bunnsolid, innrømmer førstnevnte nå at alt ikke bare er rosenrødt - selv for dem.

- Utfordringen er alltid å prøve å finne balansen mellom arbeid og å tilbringe tid med familien, sier han i et intervju med australske News.

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, legger han til.

- Utrolig oppmerksom

I intervjuet røper «Star-Trek»-skuespilleren også hva han tror kona blir mest irritert på ham for i hverdagen.

- Sannsynligvis er det hvis jeg surfer litt for lenge fra tid til annen. Men det er vanligvis på grunn av trafikken, ler 35-åringen.

Hemsworth befinner seg for tiden på Bali, der han promoterer den nye sci-fi-filmen «Men in Black International», mens kona er hjemme i Byron Bay i Australia med deres tre barn.

- Jeg er utrolig oppmerksom på de tingene. Hva ville irritert henne? Jeg er perfekt, ingenting irriterer henne, spøker Hemsworth om samlivet med kona, og legger til at hun sannsynligvis ville kommet opp med en lang liste hvis hun ble stilt det samme spørsmålet.

På flyttefot

For tiden er Hemsworth og kona i full gang med å pusse opp villaen deres i Broken Head i Australia, som de kjøpte i 2014. Nå er huset snart ferdig etter at det har blitt pusset opp siden 2016. Huset har utsikt over stranden, og er forventet å ha en verdi på hele 23 millioner dollar når det står ferdig om kort tid.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Hemsworh legger ikke skjul på at oppussingen har vært en prøvelse for ekteskapet deres.

- Vi har bygget hus en periode nå, og det er alltid gøy, er det ikke? Jeg tror majoriteten av skilsmisser skjer mens man bygger et hus, så jeg er takknemlig for at jeg har overlevd det, sier han.

Ifølge The Sun vil huset ha seks soverom, og samtidig inneholde et treningsrom, et damprom og et luksus-spa, samt spill- og mediarom. I tillegg er det planlagt et «infinity-pool» på husets høyeste plan, der familien kan nyte en fantastisk utsikt over stranden Seven Mile Beach.

Solid ekteskap

Paret møttes i 2010, og giftet seg samme år. Kort tid etter begynte de å utvide familien, og i dag er familien på fem bosatt i Chris' hjemland, Australia.

Tidligere har Pataky uttalt at hun er stolt over at hun og ektemannen har et såpass sterkt og godt forhold.

- Vi gjorde alt veldig fort. Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester. Vi giftet oss, og ett år etter fikk vi barn, har hun tidligere sagt til motemagasinet Vogue.

STJERNEPAR: Chris Hemsworth og Elsa Pataky på rød løper sommeren 2015. Foto: AFP/ NTB scanpix
STJERNEPAR: Chris Hemsworth og Elsa Pataky på rød løper sommeren 2015. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Vi kom oss gjennom det fordi det er mye kjærlighet mellom oss. Vi har begge veldig sterke personligheter, men vi elsker hverandre så høyt, så vi får det til å fungere, fortsatte hun.

Videre innrømmet Elsa at forholdet deres ikke har vært problemfritt hele veien, men at dette bare er noe som har gitt dem motivasjon til å jobbe hardere.

- Jeg syntes årene våre sammen har vært fantastiske. Hvert ekteskap har sine opp- og nedturer. Man må jobbe konstant for å være i et godt ekteskap og for å holde sammen for alltid, sa den 42 år gamle trebarnsmoren, og la til:

- Chris sine foreldre har vært sammen hele livet, og det er en så nydelig ting. Familien deres er veldig sammensveiset.

LES OGSÅ: Sjekket inn på rehabilitering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer