Chris Hemsworth:

Åpner opp om ekteskapet med kona

Innrømmer at han og kona Elsa har utfordringer som alle andre.

FLOTT PAR: Elsa Pataky og Chris Hemsworth har vært gift siden 2010. Nå forteller actionhelten om forholdet med den spanske modellen. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Elsa Pataky og Chris Hemsworth har vært gift siden 2010. Nå forteller actionhelten om forholdet med den spanske modellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått åtte år siden den australske skuespillerkjekkasen Chris Hemsworth (35) giftet seg med den spanske modellen Elsa Pataky (42). Siden den gang har paret fått tre barn, India (7) og tvillingene Tristan og Sasha (5).

Til tross for at ekteskapet mellom Hemsworth og Petaky kan virke bunnsolid, innrømmer førstnevnte nå at alt ikke bare er rosenrødt - selv for dem.

- Utfordringen er alltid å prøve å finne balansen mellom arbeid og å tilbringe tid med familien, sier han i et intervju med australske News.

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, legger han til.

- Utrolig oppmerksom

I intervjuet røper «Star-Trek»-skuespilleren også hva han tror kona blir mest irritert på ham for i hverdagen.

- Sannsynligvis er det hvis jeg surfer litt for lenge fra tid til annen. Men det er vanligvis på grunn av trafikken, ler 35-åringen.

Hemsworth befinner seg for tiden på Bali, der han promoterer den nye sci-fi-filmen «Men in Black International», mens kona er hjemme i Byron Bay i Australia med deres tre barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer