Matthew McConaughey:

Åpner opp om det vanskelige forholdet til moren

Hollywood-stjernens berømmelse gikk moren til hodet.

MOR OG SØNN: Matthew McConaughey og Kay McCabe hadde i mange år et anstrengt forhold. Bildet er tatt under «Two For the Money»-filmpremieren i Los Angeles i 2005, året etter at de begravde stridsøksen. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
MOR OG SØNN: Matthew McConaughey og Kay McCabe hadde i mange år et anstrengt forhold. Bildet er tatt under «Two For the Money»-filmpremieren i Los Angeles i 2005, året etter at de begravde stridsøksen. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

I tillegg til å være en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, er Matthew McConaughey (51) også kjent for å være en ekte familiemann.

I åtte år har han vært gift med kona Camila Alves (38) og sammen har de barna Levi (12), Vida (10) og Livingston (7).

Han har også et nært forhold til sin 88 år gamle mor Kay McConaughey. Tidligere i år avslørte «Interstellar»-stjernen blant annet at han hadde prøvd å spleise moren med skuespillerkollega Hugh Grants (60) far.

Men forholdet mellom mor og sønn har ikke alltid vært like godt. I en periode på hele åtte år hadde de to nemlig ikke kontakt, skriver People.

Solgte seg til pressen

Dette røpte McConaughey selv da han gjestet Red Table Talk sammen med sin mor tidligere denne uka.

- I rundt åtte år klarte jeg ikke å snakke med henne som en mor, avslørte han, ifølge nettstedet.

Årsaken til dette var måten Kay McConaughey taklet sønnens stjernestatus. Hun elsket nemlig berømmelsen og endte opp med å ta flere dårlige valg som følge av den.

- Så fort jeg ble kjent etter filmen «A Time to Kill» i 1996, så begynte våre ukentlige søndagssamtaler over telefonen å forandre seg. Det var ikke lenger mamma som svarte i andre enden, men en som var fan av berømmelsen min, fortalte han til Red Table Talks programledere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer