Benjamin Ingrosso:

Åpner opp om den tunge tiden

- Tok lenger tid å gå videre enn jeg trodde.

TUNG TID: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (22) åpner opp om den tunge tiden etter bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (22) åpner opp om den tunge tiden etter bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nesten ett år har gått siden nyheten om at den svenske artisten Benjamin Ingrosso (22) og kjæresten Linnea Widmark hadde gått hver til sitt.

Det svenske stjerneparet, som begge har figurert i realityprogrammet «Wahlgrens Värld», hadde da - med unntak av en kort pause i forholdet - holdt sammen i seks år.

Også i Norge har artisten gjort seg godt bemerket, både gjennom familiens realityprogram, men også gjennom sin egen artistkarriere. For i overkant av et år siden slapp han blant annet en nyversjon av låta «I'll be fine somehow», som er en duett med norske Julie Bergan (24).

I 2018 opptrådte artisten i Eurovision Song Contest med poplåten «Dance You Off», som ble skrevet i etterkant av bruddet mellom ham og Widmark for tre år siden.

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre med livet. På en eller annen måte prøvde jeg å unnslippe sorgen og se fremover, fortalte han i et intervju med Allas den gang, gjengitt av Hänt.

Tung tid

At bruddet har preget 22-åringen er ingen hemmelighet. Da han i fjor slapp låten «Costa Rica», gjorde han det tydelig gjennom teksten at savnet etter ekskjæresten var stort. Siste tekstrad i låten lyder nemlig: «I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea», eller «Jeg vil dra til Costa Rica så jeg kan hente tilbake min Linnea» på norsk.

View this post on Instagram

MA 🧡

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

I et intervju med svenske Nyhetsmorgon, gjengitt av Expressen, forteller artisten om den tunge tiden etter bruddet.

- Jeg syns det er litt vanskelig å prate om. Det er derfor jeg trykker det inn i låtene mine, forteller 22-åringen.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Går til psykolog

Videre innrømmer 22-åringen at han går til psykolog én gang i uken, fordi han ønsker å finne ut hvorfor han fungerer og tenker som han gjør.

- Altså, det siste halvåret har jeg gått til psykolog én gang i uken. Jeg er 22 år og har vel ganske bra peiling på hvem jeg er. Grunnen til at jeg går til psykolog er for å vite hvorfor jeg er som jeg er. Jeg vet akkurat hvordan jeg fungerer i visse situasjoner, der jeg blir lei meg og sur, men jeg vil gjerne vite hvorfor, sier han, og fortsetter:

- Det samme med bruddet som tok mye lenger tid å gå videre etter enn det jeg trodde. Jeg trengte å bearbeide det og spørre meg selv hvorfor, forteller 22-åringen åpenhjertig.

Tok lang tid

Som nevnt holdt paret sammen i hele seks år, før de gikk hver til sitt i mars i fjor. I et intervju i det svenske tv-programmet «Renées brygga», innrømmer artisten at det har tatt lenger tid å komme seg over ekskjæresten enn det han var forberedt på.

Under programmets innspilling, som skjedde i sommer, hadde han nemlig fortsatt ikke klart å gå videre.

- Det er som det er. Jeg holder på å lære meg at det var den kjærligheten jeg må bearbeide og det er vel det jeg synger om i låtene mine. At alle sier til meg at jeg kommer til å ha det skikkelig bra, men så har jeg ikke det, forteller Ingrosso i programmet.

FLØRTING: De svenske superstjernene Benjamin Ingrosso og Zara Larsson har forvirret fansen den siste tiden med vill flørting i sosiale medier. Nå svarer han på ryktene overfor Rød Løper. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

- Benjamin, skal vi bli sammen?

I tiden etter bruddet har det imidlertid ikke vært mangel på romanserykter rundt den populære artisten, som har sjarmert pikehjerter over hele Skandinavia de siste årene.

I oktober florerte det nemlig rykter om en romanse etter at superstjernen Zara Larsson (22) innrømmet at hun hadde et ekstra godt øye til 22-åringen.

I en video som Larsson delte med sine nesten seks millioner følgere på Instagram, kom «Never forget you»-sangeren med en kjærlighetserklæring til Ingrosso:

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, jævla drøm man har, så man kan våkne opp hver dag, og han bare «jeg har laget pasta til frokost elskling, jeg har laget pasta til frokost», og man bare «unnskyld, hvor er mozzarellaen?» og han bare «den er her, den er ved siden av».

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Til videoen skrev hun: «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen?».

Bare venner

22-åringen var rask til å respondere på Larssons utsagn, og svaret var med på å sette fyr på romanseryktene mellom de svenske stjernene.

Åpner opp om den tunge tiden

- Okei, vi kjører på, svarte Ingrosso.

Det ble med det ene svaret, og siden ble det stille fra begge to. I et intervju med svenske Aftonbladet tok derimot Ingrosso bladet fra munnen og kunne avsløre at de to bare var venner.

– Altså, vi er bare venner, sa han til avisen den gang.

LES OGSÅ: - Jeg ville bare glemme henne og gå videre i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer