«Farmen»-Ali:

Åpner opp om den nye kjæresten

Ali Ahmad, kjent fra «Farmen», har fått seg kjæreste.

IKKE SINGEL: Ali Ahmad, kjent fra sin «Farmen»-deltakelse i 2016, har fått seg kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
IKKE SINGEL: Ali Ahmad, kjent fra sin «Farmen»-deltakelse i 2016, har fått seg kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

I 2016 var Ali Ahmad (31) fra Oslo deltok i realityserien «Farmen», der han manøvrerte seg gjennom flere intense uker med intriger og dramatikk.

På kort tid sjarmerte Ali det norske folk via TV-skjermen, grunnet sin blide og positive personlighet. Den gang var han singel, men nå har han funnet drømmedama - Connie Slorbak Damdalen fra Vestfold.

Det var VG som omtalte saken først.

- Vi har vært kjærester i tre måneder, forteller Ali til Se og Hør.

Det var på en bar i Oslo de møttes for første gang, og siden har det bare gått en vei for den forelskede duoen.

God kjemi

Ifølge Ali var det kjemien mellom dem som gjorde at han falt for sin nye kjæreste.

- Vi hadde god kjemi helt fra starten av, og jeg forelsket meg veldig fort. Hun er veldig hyggelig og vi har mye til felles, forteller Ali.

Som kjæreste håper 31-åringen at han står til forventningene til kjæresten.

- Jeg har jo ikke hatt kjæreste på fem år. Jeg håper jeg er snill og håper at hun også synes det, sier han mens Connie ler i bakgrunnen av telefonsamtalen.

- Det er han, forsikrer hun.

NY KJÆRESTE: Ali Ahmad møtte drømmedama Connie Slorbak Damdalen på en bar i Oslo for tre måneder siden. Foto: Privat
NY KJÆRESTE: Ali Ahmad møtte drømmedama Connie Slorbak Damdalen på en bar i Oslo for tre måneder siden. Foto: Privat Vis mer

Kjærlighetstur

For noen dager siden hadde Ali bursdag, og i den forbindelse dro den nyforelskede duoen til Paris både for å feire Ali og for å tilbringe tid sammen.

- Vi har brukt tiden til å gå litt rundt i den store byen. Jeg har jo vært her før, så jeg viser henne litt rundt, forteller han.

KJÆRESTETUR: Den nyforelskede duoen er for tiden i Paris der de har feiret bursdagen til Ali og tilbringer kvalitetstid sammen. Foto: Privat
KJÆRESTETUR: Den nyforelskede duoen er for tiden i Paris der de har feiret bursdagen til Ali og tilbringer kvalitetstid sammen. Foto: Privat Vis mer

Ali er imidlertid ikke den eneste som har funnet kjærligheten etter sin «Farmen»-deltakelse.

For kort tid siden ble det kjent at Stine Hartmann (32), som var med i samme sesong som Ali, også har funnet den store kjærligheten.

Møttes på tinder

Det var i april Stine bekreftet overfor Se og Hør at hun hadde fått seg kjæreste, etter sjokkbruddet hun opplevde rett før «Farmen»-innspillingen i 2016.

- Ja, vi er kjærester, fortalte hun den gang.

Stines utkårede heter Jakob Næss (30), og er fra Kodal utenfor Sandefjord.

- Jakob er veldig glad i å være i aktivitet, noe som passer meg midt i blinken. Påskeferien brukte vi for eksempel til å løpe i skogen, med vinpauser på ulike hytter. Helt perfekt, fortalte en entusiastisk Stine over telefon til Se og Hør.

Saken fortsetter under:

AKTIVT PAR: Både Stine Hartmann og hennes nye kjæreste Jakob Næss er glad i å holde seg aktive. Her er de sammen på skitur. Foto: Privat
AKTIVT PAR: Både Stine Hartmann og hennes nye kjæreste Jakob Næss er glad i å holde seg aktive. Her er de sammen på skitur. Foto: Privat Vis mer

Siden «Farmen»-innspillingen i 2016 har Stine vært «av og på» på datingappen Tinder. En dag bestemte hun seg for å slette appen, som så lenge hadde ligget på telefonen hennes. Da dukket det imidlertid opp en melding hun ikke kunne overse.

- Jakob skrev til meg at han ble så glad av smilet mitt, og da begynte jeg å smile umiddelbart. Han var veldig kjekk og virket som en veldig hyggelig og morsom fyr, fortalte Stine.

LES OGSÅ: - John Arne og jeg har bestemt oss for å flytte

SKVÆRER OPP: Deltakerne i «Farmen 2016» er samlet i Oslo for å følge årets finale og feire vinneren. - I kveld skal vi kose oss, sier Laila Lockert og Lasse Bergseter, som havnet i alvorlig klinsj i årets versjon av TV2s populære realityshow. Video: Linn-Christin Marthinussen / Sveinung Ystad Vis mer