Gunhild Stordalen:

Åpner opp om den nye hverdagen

- Jeg tar ikke livet for gitt.

NY HVERDAG: Gunhild Stordalen har det bra om dagen. Det til tross for at fjoråret bydde på en god del utfordringer for henne. Her på vei til gallamiddag på Slottet i 2018. Foto: NTB scanpix
NY HVERDAG: Gunhild Stordalen har det bra om dagen. Det til tross for at fjoråret bydde på en god del utfordringer for henne. Her på vei til gallamiddag på Slottet i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Over en årrekke har Gunhild Stordalen (41) klart å skape et navn for seg selv. Som klimaforkjemper, lege og EAT-grunnlegger har hun gått foran som et eksempel for andre som ønsker å oppnå noe stort.

Hun er også kjent for sin kamp mot sykdommen systemisk sklerose, som hun fikk påvist i 2014. Siden den gang har hun gjennomgått tøffe og krevende behandlinger, deriblant eksperimentell stamcelletransplantasjon i Nederland.

Hun har åpenhjertig snakket om den sjeldne og livstruende sykdommen, og har ikke lagt skjul på at eksmannen Petter Stordalen (57) har vært en god støttespiller.

Det tidligere paret sendte for øvrig en sjokkbølge gjennom Skandinavia da de i november i fjor valgte å gå hver til sitt etter 14 år sammen. Til tross for samlivsbrudd ser livet nå lyst ut for Gunhild, som i et nytt intervju kan avsløre at hun i dag er lykkelig.

Livet smiler

Det er i et intervju med Hjemmet at EAT-gründeren kan avsløre at det går langt bedre i år, sammenlignet med fjoråret - som hun tidligere i år omtalte som «sitt verste år» så langt i livet.

Gunhild ble nemlig rammet av en infeksjon som satte henne ut over lengre tid, og førte henne inn og ut av sykehus i en periode. I august kom derimot gladnyheten om at hun var infeksjonsfri, og etter bruddet i november kunne hun stolt fortelle sine Instagram-følgere at hun kunne kutte ut de viktige medisinene hun hadde gått på i flere år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer