Kylie Jenner:

Åpner opp om datteren og fremtiden

Realitystjernen overrasket med personlige avsløringer - og setter fart på bryllupsryktene.

BABYPLANER: Kylie Jenner avslørte nylig overfor fansen at hun ønsker seg flere barn med kjæresten Travis Scott. Avsløringen kom kort tid etter at spekulasjonene om et mulig giftermål mellom duoen satte fart. Foto: NTB Scanpix
BABYPLANER: Kylie Jenner avslørte nylig overfor fansen at hun ønsker seg flere barn med kjæresten Travis Scott. Avsløringen kom kort tid etter at spekulasjonene om et mulig giftermål mellom duoen satte fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i februar, for åtte måneder siden, at den verdenskjente realitystjernen og gründeren Kylie Jenner (21), endelig bekreftet det hele verden ventet på - at hun hadde blitt mor for aller første gang sammen med kjæresten Travis Scott (26).

Stormi Webster har siden den gang fått mye oppmerksomhet blant fansen og mediene, til tross for at Kylie til tider har vært svært så forsiktig med å legge ut bilder av den lille jenta.

Denne helgen gjorde imidlertid Kylie et unntak da hun markerte, til sine over 116 millioner følgere på Instagram, at datteren hadde fylt åtte måneder.

- Forrige uke ble den lille prinsessen min åtte måneder. Jeg er både lykkelig og trist på samme tid, skriver 21-åringen til bildeserien hun delte av seg selv og datteren, som holder et kort som markerer hvor stor hun har blitt.

Vil ha flere barn

Det er imidlertid ikke bare Stormis åtte måneders-dag som har fått oppmerksomhet i kjendismediene de siste dagene.

For kort tid siden avslørte nemlig 21-åringen at hun ønsker seg flere barn, samtidig som spekulasjonene svirrer om at et mulig giftermål mellom Kylie og Travis skal ha funnet sted.

Ifølge utenlandske medier som Daily Mail og Cosmopolitan skal Kylie ha avslørt den gledelige «babynyheten» under en spørsmålsrunde på Snapchat sammen med sin gode venninne Jordyn Woods (21).

På spørsmål om hun kunne tenke seg flere barn, svarte Kylie nemlig følgende:

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje. Men ja, når jeg vet det skal jeg selvfølgelig dele mer av det med dere, skal hun ha sagt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

BESTEVENNER: Kylie Jenner og bestevenninnen Jordyn Woods filmet en spørsmålsrunde på Snapchat der Kylie avslørte flere nye babynyheter. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Kylie Jenner og bestevenninnen Jordyn Woods filmet en spørsmålsrunde på Snapchat der Kylie avslørte flere nye babynyheter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil ha en jente til

Kylies babyplaner stopper imidlertid ikke der. Videre i Snapchat-sendingen skal 21-åringen også ha fortalt at hun allerede har begynt å tenke på navn til sitt neste barn, som forhåpentligvis blir født en gang i fremtiden.

- Jeg har tenkt på navn til mitt neste barn, men jeg har ikke funnet noen jeg virkelig liker ennå. Jeg vil definitivt ha en jente til, og jeg vil at hun skal ha et feminint navn. Det er det eneste jeg vet, skal hun ha fortsatt.

Ifølge Cosmopolitan skal Kylie også ha uttalt at Stormi er en «pappajente».

Big mood ! Teach my stormi to love I’ll forever protect that smile.

Et innlegg delt av flame (@travisscott)

På spørsmål om hvem Stormi ligner mest på skal Kylie nemlig ha svart at datteren minner henne mest om hennes søster Kendall Jenner (22), og barnefaren Travis Scott.

- Hun ligner veldig sin far, men hun ligner på meg også. Hun er veldig besatt av faren sin, da. De har en helt sinnssyk kontakt, og hun er definitivt en pappajente. Det er veldig søtt å se. Når Travis er til stede er det akkurat som at hun ikke ser meg, uttalte hun ifølge nettstedet.

Giftet seg?

De siste ukene har det også blitt spekulert på om Kylie og Travis har tatt forholdet sitt et steg videre.

Spekulasjonene satte fart etter at 26-åringen opptrådte under det populære TV-programmet «Saturday Night Live».

Der skal Kylie ha fulgt spent og stolt med, samtidig som hun delte et klipp av kjærestens opptreden fulgt av teksten «Hubby» (slang for ektemann, journ.anm.).

Mange tolket dette som at duoen nå er blitt rette ektefolk, men foreløpig har verken Travis eller Kylie kommentert ryktene.

🖤

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

LES OGSÅ: Slik definerer de forholdet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer