Tomine Harket:

Åpner opp om dating og sex

- Det er mye mer intimt og sensuelt

ÆRLIG: Tomine Harket åpner opp om sex og dating. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÆRLIG: Tomine Harket åpner opp om sex og dating. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden var artist Tomine Harket (28) tv-aktuell i TV 2s populære realityprogram «Farmen kjendis». Det ble imidlertid et kort opphold da hun måtte forlate gården etter at hun tapte i slegge mot tidligere håndballspiller Kjersti Grini (50).

Harket, som nå er aktuell med sin nye låt «Sit On My Face», er ikke fremmed for å være svært ærlig om sex og har tidligere snakket om hvor viktig det er med åpenhet rundt det.

Nettopp det legger hun også fokus på i forrige søndags episode av Iselin Guttormsens (34) podkast «G-punktet». Der letter hun blant annet på sløret om dating og jentesex.

- Stor forskjell

Artisten har lenge vært åpen om at hun har datet både kvinner og menn, og at så lenge hun får en god forbindelse med en person spiller det ingen rolle hvilket kjønn de er.

Det forteller hun også om i episoden. Noe hun imidlertid ikke har fortalt stort om tidligere, er opplevelsene sine med å date både kvinner og menn - og ikke minst hvor store forskjellene faktisk er.

- Nå drar jeg det kun til sex, men det er så vanskelig, siden jeg har så lite lyst til å kaste alle menn jeg har vært sammen med under bussen. Men det er vel det at man plutselig har sex, så kommer man fem ganger i løpet av veldig kort tid med en jente. Mens i andre relasjoner med menn så har jeg kommet to ganger på to år, skjønner du? sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.