Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

Åpner opp om Charlene

Fyrst Albert med åpenhjertig intervju.

ÅPNER OPP: Fyrst Albert letter på sløret om kona i nytt intervju. Foto: Lise Åserud / NTB
ÅPNER OPP: Fyrst Albert letter på sløret om kona i nytt intervju. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Lørdag kveld ble det kjent at fyrstinne Charlene (44) hadde fått påvist coronasmitte. Nyheten ble først omtalt av People, som hadde fått det bekreftet i en uttalelse fra kongehuset i Monaco.

- Det er ikke grunn til å bekymre seg over helsetilstanden hennes, het det i uttalelsen.

Samtidig kom det også frem at Charlene må oppholde seg i isolasjon over flere dager, som følge av helsereglene som gjelder. I forkant av smittenyheten, uttalte ektemannen fyrst Albert (64) seg om hvordan den siste tiden har vært.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Det er intet nytt at Charlene har slitt mye med helsen det siste året. Som følge av en reise til Sør-Afrika, hvor hun opprinnelig kommer fra, ble hun innlagt på sykehus og operert for en alvorlig nese-hals-infeksjon.

Siden har hun vært innlagt på private klinikker i utlandet for behandling, noe som har ført til at hun har tilbrakt lite tid med familien.

OFFENTLIG: I staten av mai gjorde fyrstinne Charlene sin første offentlige opptreden siden før sykdomsmarerittet. Foto: Splash News/NTB
OFFENTLIG: I staten av mai gjorde fyrstinne Charlene sin første offentlige opptreden siden før sykdomsmarerittet. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Overfor den franske helgeavisen Journal de Dimanche, åpner fyrst Albert seg opp om kona og familien. Der forteller han at Charlene har «lidd mye» den siste tiden, det skriver blant andre People.

Videre innrømmer fyrsten at året de tilbrakte fra hverandre har vært tøft for både ekteskapet, men også for tvillingene deres, Jaques (7) og Gabriella (7).

- Det var spesielt en test for konen min, som led mye og levde gjennom vanskelige tider, langt fra familien sin. Men også en test for våre barn og for meg selv, fortalte han.

STILLER OPP: Her gjør dronning Elizabeth sin første kongelige opptreden etter Megan Markles mye omtalte Oprah-intervju. Video: Buckingham Palace Vis mer

Samtidig la han ikke skjul på at skilsmisseryktene som har florert det siste året har vært tøft for begge. Men til tross for det og avstanden, har de likevel klart å holde sammen, samt å snakke ofte med hverandre.

- I dag er Charlene tilbake hos oss og dette er det vakreste som kunne ha skjedd. Hun er bedre, vi kan endelig tilbringe tid sammen. Det er en lettelse og en glede for oss alle, la Albert til.

LES OGSÅ: Klinte til: - Brøt kongelig etikette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer