Markus Bailey:

Åpner opp om avstandsforholdet

TV-profilen flyttet til Los Angeles.

USA: Markus Bailey er for tiden bosatt i USA. Kjæresten har imidlertid flyttet hjem. Foto: Morten Eik/Se og Hør
USA: Markus Bailey er for tiden bosatt i USA. Kjæresten har imidlertid flyttet hjem. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2020 kunne TV-profil Markus Bailey (29) avsløre overfor Se og Hør at han hadde nye planer og skulle flytte fra Norge. Den gang fortalte han at kursen gikk mot USA og Los Angeles, hvor han har vært bosatt den siste tiden.

- Jeg skal flytte til Los Angeles. Jeg har begynt i et nytt firma som heter Portal One. Det er en app som har fått investorer som Justin Bieber og Ariana Grandes manager Scooter Braun. Jeg skal til USA neste år og prøve lykken der, det blir spennende, røpet han.

Han kunne samtidig fortelle at kjæresten, jevnaldrende Marie, skulle være med på flyttelasset.

Flyttet hjem

Overfor Nettavisen kan imidlertid 29-åringen røpe at kjæresten ikke lenger bor sammen med ham i USA, og at hun har flyttet hjem igjen på grunn av jobb.

- Men det går fint, det, vi er gode på Snapchat. Jeg er egentlig veldig dårlig på sosiale medier, og er ikke så flink til å følge med på telefonen, men nå ser jeg på den hele tiden, sier han om avstandsforholdet.

VISER FREM KJÆRESTEN: Mayoo Indiran har med seg kjæresten Therese Sivertsen på finalefesten til «Kompani Laurtizen». Reporter: Celina Morken Vis mer

- Det er jo kjipt med avstand, selvfølgelig, men vi har det veldig fint. Vi prater mye sammen, så det har ikke vært noe problem. Men det er jo klart at man har lyst på en klem til tider, og det kan man jo ikke, fortsetter han til avisen.

Overfor Se og Hør sier Markus at paret har det kjempefint sammen.

Røpet kjæreste

Det var i februar 2020 Bailey røpet overfor TV 2 at han hadde funnet kjærligheten med Setesdal-jenta Marie.

- Hun var først en sommerflørt som bodde i Kristiansand. Da hun flyttet til Oslo i fjor for å studere, møttes vi igjen, fortalte han til Se og Hør den gang.

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møter på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

29-åringen fortalte videre at han ikke hadde vært noe god på stevnemøter. Særlig tv-karrieren har kommet i veien, fortalte han. Denne gang var imidlertid prioriteringene annerledes.

- Verden fungerer på mystisk vis, og plutselig klaffer det bare.

LES OGSÅ: - Det har vært tøft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer