Reese Witherspoon:

Åpner opp om arrestasjonen

Skuespilleren og ektemannen ble arrestert for syv år siden. Nå forteller hun åpenhjertig om den pinlige hendelsen.

ÆRLIG: Reese Witherspoon snakker ærlig ut om en hendelse for syv år siden, der hun og mannen ble arrestert av politiet. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Reese Witherspoon snakker ærlig ut om en hendelse for syv år siden, der hun og mannen ble arrestert av politiet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig få Hollywood-stjerner som har et så uskyldig og snilt rykte på seg som Reese Witherspoon (44), kjent fra blant annet «Legally Blonde». Det er imidlertid fort gjort å glemme at skuespilleren med amerikansk sørstatsaksent har en fortid som «kriminell».

Det er snart syv år siden den blonde «The Morning Show» og «Big Little Lies»-stjernen ble arrestert sammen med mannen Jim Toth (50) i Atlanta i delstaten Georgia.

I et nytt intervju i podkasten «I Weigh with Jameela Jamil», åpner nå 44-åringen opp om den pinlige hendelsen, der politiet mistenkte hun og ektemannen for å kjøre bil i beruset tilstand.

- Jeg gjorde noe virkelig dumt. Det var så pinlig og tåpelig, men vet du hva? Det viser seg at jeg også puster luft. Jeg blør på samme måte. Jeg tar dumme beslutninger. Jeg tar gode beslutninger. Jeg er bare et menneske, sier hun.

Vis mer

Fikk panikk

Politiet konstaterte at Toths promille var langt over den lovlige grensen, og 44-åringen ble arrestert for å ha forstyrret politimannen under arrestasjonen av ektemannen.

Skuespilleren har tidligere fortalt at hun under episoden fikk fullstendig panikk da hun så ektemannen bli arrestert av politiet, ifølge danske Se og Hør. Det resulterte i at hun var ute av stand til å beholde roen.

I en svært kjent TMZ-video som ble lekket fra arrestasjonen, kan man se 44-åringen forlate bilen og gjentatte ganger si «vet du hvem jeg er?» til betjenten, før hun blir iført håndjern og ledet inn i politibilen.

Kort tid etter hendelsen slapp 44-åringen en pressemelding til Us Weekly:

«Jeg hadde åpenbart fått i meg en drink for mye og jeg er dypt pinlig berørt over tingene jeg sa. Det var definitivt en skummel situasjon og jeg var redd på mannen min sine vegne, men det er ingen unnskyldning. Jeg var så respektløs mot betjenten som bare gjorde jobben sin. Ordene jeg brukte den kvelden reflekterer definitivt ikke hvordan jeg er som person. Jeg har ingenting annet enn respekt for betjenten og jeg er veldig lei meg for oppførselen min».

Ikke immun

44-åringen slapp unna med en bot på 213 dollar, som tilsvarer 2200 norske kroner i dagens valutakurs. Det var for å dekke rettskostnadene, ifølge People. Toth måtte gjennomføre 40 timer med samfunnsstraff, samt delta på et kurs om alkohol.

I podkasten reflekterer den populære skuespilleren over oppstyret. Videre innrømmer hun at faget hennes ikke gjør henne immun mot å ta dumme beslutninger.

Vis mer

- Vi er alle like og vi prøver alle å finne ut hva våre spesielle egenskaper er. Min spesielle egenskap er historiefortelling, men det betyr ikke at jeg er en spesiell person, sier hun, og fortsetter:

- Talent gjør deg ikke automatisk til en bra person. En stor verdi for meg og min familie er hvorvidt man er et godt menneske.

Reese og Jim giftet seg i 2011, og har siden den gang holdt stødig sammen. Sammen har de sønnen Tennessee (7). Reese har også to barn med eksmannen Ryan Phillippe, som hun skilte seg fra i 2008.

LES OGSÅ: Bursdagsprinsen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer