Bella Hadid:

Åpner opp om alkoholproblemene

Stjernen har gått et halvt år uten alkohol. Nå forteller hun hvorfor.

ÅPNER OPP: Stjerna åpner opp om hvorfor hun har kutta ut alkohol. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Stjerna åpner opp om hvorfor hun har kutta ut alkohol. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Bella Hadid (25) har flere ganger vært ærlig med fansen om oppturer og nedturer i livet. I november i fjor delte hun med sine nesten 50 millioner Instagram-følgere at hun hadde grått stort sett hver dag den siste tiden.

25-åringen åpnet seg ytterligere til WSJ Magazine. Da fortalte hun at hun var på et merkelig sted mentalt, noe som gjorde det vanskelig for henne å «sette sammen et antrekk og gå ut» - spesielt med tanke på angsten over paparazziene som stadig tar bilder av henne.

- Følte jeg ikke kunne kontrollere meg

Nå letter modellen på sløret nok en gang, og forklarer overfor InStyle hvorfor hun kutta ut alkohol for et halvt år siden. Legen hennes skal nemlig ha forklart henne hva slags effekt alkohol har på hjernen.

- Jeg har drukket nok alkohol. Jeg elsket alkohol, og det kom til det punktet at jeg til og med begynte å avlyse kvelder ute fordi jeg følte at jeg ikke ville være i stand til å kontrollere meg selv, forklarer hun.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Videre forteller Hadid at hun ikke lenger har behov for å drikke alkohol, fordi hun vet hvordan det vil påvirke hvordan hun har det morgenen etter.

- Det er bare denne uendelige effekten av smerte og stress over de få drinkene som egentlig ikke gjorde så mye.

Ifølge People ble modellen arrestert i 2014 etter å ha kjørt bil i beruset tilstand. Da fikk hun et halvt års betinget fengsel, tjuefem timer med samfunnstjeneste, samt tjue timer med møter i Anonyme Alkoholikere. I tillegg ble hun fratatt førerkortet i ett år.

LES OGSÅ: Paulina Porizkova:- Blir valgt bort for yngre kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer