Portia de Rossi og Ellen DeGeneres:

Åpner opp: - Lovet ikke godt for meg

Portia de Rossi åpner seg om da hun skulle fortelle bestemoren om forholdet til Ellen DeGeneres.

VANSKELIG: Portia de Rossi legger ikke skjul på at det vanskelig å komme ut til bestemoren. Her med kona Ellen DeGeneres. Foto: Kelly Sullivan/Getty Images / NTB
VANSKELIG: Portia de Rossi legger ikke skjul på at det vanskelig å komme ut til bestemoren. Her med kona Ellen DeGeneres. Foto: Kelly Sullivan/Getty Images / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-paret Ellen DeGeneres (64) og kona Portia de Rossi (49) ble først sammen i 2004, og fire år senere ga de hverandre sitt «ja». Siden har duoen holdt sterkt sammen gjennom tykt og tynt.

Det skal riktignok ikke bare vært en dans på roser for sistnevnte da hun ble forelsket i DeGeneres, noe hun åpner seg ytterligere om i et intervju med kona.

Mandag forrige uke dukket nemlig Rossi opp på «The Ellen DeGeneres Show», der snakket hun om hvordan det var å komme ut som lesbisk til bestemoren - på samme tid som hun hadde begynt å date 64-åringen.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show», og bydde mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Lovet ikke godt

Under episoden la ikke Rossi skjul på at bestemoren hennes var en av DeGeneres' største fans, og hun gikk aldri glipp av en episode, bortsett fra én, skriver Us Magazine og People.

Det var nemlig da talkshow-dronningen bestemte seg for å komme ut som skeiv i en av episodene, at bestemoren nektet å se på programmet. Rossi fortalte at hun fra og med den dagen omtalte DeGeneres som «den ekle kvinnen» når reklamer for showet hennes ble sendt på TV.

- Det lovet ikke godt for meg, sa hun, som på den tiden ennå ikke hadde kommet ut av skapet.

GIFT: Portia de Rossi og Ellen DeGeneres ble sammen i 2004 og giftet seg fire år etter. Foto: John Salangsang /BFA / REX / Shutterstock / NTB
GIFT: Portia de Rossi og Ellen DeGeneres ble sammen i 2004 og giftet seg fire år etter. Foto: John Salangsang /BFA / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Rossi som opprinnelig er fra Australia, flyttet etter hvert til Los Angeles for å satse som skuespiller, hvor hun også fant kjærligheten og ble sammen med DeGeneres.

Da hun reiste hjem til familien igjen skulle hun omsider fortelle at hun hadde blitt sammen med en kvinne.

SKEIV: Harry Styles hjelper fan komme ut av skapet til moren sin på konsert. Video: Twitter @intothexxlight Vis mer

- Elsket meg fortsatt

Det var ingen tvil om at den australske skuespilleren var nervøs for å fortelle familien om sin nye flamme, men spesielt redd var hun for reaksjonen til sin da 99 år gamle bestemor.

- Jeg satt meg ved bestemors stol ved føttene hennes, så spurte hun meg: «Møter du en spesiell person nå?». På dette tidspunktet hadde mamma allerede fortalt bestemoren min at jeg var sammen med Ellen, og hun visste at vi bodde sammen, sa hun videre under episoden, og la til:

UT AV SKAPET: Niklas Baarli forteller om da han kom ut av skapet i «Alt min far ikke har lært meg». Video: TV 2 Vis mer

- Så sa jeg: «Bestemor, jeg er sammen med Ellen», og hun la bare hendene på hodet og var helt stille. Da tenkte jeg: «Det er det, jeg har drept bestemoren min, jeg trodde virkelig det», spøkte hun.

Videre fortalte Rossi at bestemoren etter noen sekunder møtte blikket hennes igjen og responderte på nyheten.

- Hun så bare på meg og sa at hun fortsatt elsket meg like mye, avsluttet hun, med et tydelig rørt publikum i salen.

LES OGSÅ: YouTube-stjernen står frem som skeiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer