Portia de Rossi og Ellen DeGeneres:

Åpner opp: - Lovet ikke godt for meg

Portia de Rossi åpner seg om da hun skulle fortelle bestemoren om forholdet til Ellen DeGeneres.

VANSKELIG: Portia de Rossi legger ikke skjul på at det vanskelig å komme ut til bestemoren. Her med kona Ellen DeGeneres. Foto: Kelly Sullivan/Getty Images / NTB
VANSKELIG: Portia de Rossi legger ikke skjul på at det vanskelig å komme ut til bestemoren. Her med kona Ellen DeGeneres. Foto: Kelly Sullivan/Getty Images / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-paret Ellen DeGeneres (64) og kona Portia de Rossi (49) ble først sammen i 2004, og fire år senere ga de hverandre sitt «ja». Siden har duoen holdt sterkt sammen gjennom tykt og tynt.

Det skal riktignok ikke bare vært en dans på roser for sistnevnte da hun ble forelsket i DeGeneres, noe hun åpner seg ytterligere om i et intervju med kona.

Mandag forrige uke dukket nemlig Rossi opp på «The Ellen DeGeneres Show», der snakket hun om hvordan det var å komme ut som lesbisk til bestemoren - på samme tid som hun hadde begynt å date 64-åringen.

- Lovet ikke godt

Under episoden la ikke Rossi skjul på at bestemoren hennes var en av DeGeneres' største fans, og hun gikk aldri glipp av en episode, bortsett fra én, skriver Us Magazine og People.

Det var nemlig da talkshow-dronningen bestemte seg for å komme ut som skeiv i en av episodene, at bestemoren nektet å se på programmet. Rossi fortalte at hun fra og med den dagen omtalte DeGeneres som «den ekle kvinnen» når reklamer for showet hennes ble sendt på TV.

- Det lovet ikke godt for meg, sa hun, som på den tiden ennå ikke hadde kommet ut av skapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer