«Selling Sunset»:

Åpner opp for mer drama

Det skal trolig være planlagt flere nye sesonger av realityserien «Selling Sunset».

POPULÆR GJENG: Intrigene, dramaet og privatlivet til meglerne i «Selling Sunset» har fenget tv-seerne. Foto: Netflix/ Everett Collection/ NTB
POPULÆR GJENG: Intrigene, dramaet og privatlivet til meglerne i «Selling Sunset» har fenget tv-seerne. Foto: Netflix/ Everett Collection/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom flere sesonger med «Selling Sunset», en realityserie der vi får følge eiendomsmeglere i firmaet Oppeneim, har vi vært vitne til bøttevis med drama.

Blant annet skal det ha blitt fullt rabalder rundt Christine Quinn (33) - som hevder kollegene rottet seg sammen mot henne da hun var gravid.

Da den nye eiendomsmegleren Emma Hernan (31) gjorde sitt inntog i serien, oppdaget Quinn og Hernan at de delte den samme ekskjæresten. Ifølge Quinn ble kvinnene oppmuntret til å lage en krangel ut av det. Det forteller hun til Page Six.

FLERE SESONGER: Nå kommer det angivelig flere nye sesonger av realityserien «Selling Sunset». Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB
FLERE SESONGER: Nå kommer det angivelig flere nye sesonger av realityserien «Selling Sunset». Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB Vis mer

Vi fikk også følge eiendomsmegler Chrishell Stause (40), som innledet et forhold til en av sjefene for Oppenheim, Jason Oppeheim (44). Etter fire måneder tok imidlertid kjærligheten slutt.

SKANDALE-TV: Tredje sesong av Netflix-suksessen «Too Hot to Handle» har premiere 19. januar, og nå er endelig første smakebit her. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

To nye sesonger

Nå kan «Selling Sunset»-fansen glede seg over at Netflix skal ha signert for to nye sesonger, og det allerede før den femte sesongen har fått premieredato. Det forteller kilder til Us Weekly.

Netflix har imidlertid til gode å bekrefte de nye sesongene selv.

- Alle er veldig spente, fortalte en kilde eksklusivt til Us Weekly om nyheten.

Kilden forteller at fansen likevel ikke kan forvente de to nye sesongene med det første. Realitystjernene skal angivelig ha en pause før de begynner å filme.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

Får ta del i forholdet

I den nyeste sesongen som straks ruller over skjermen, hintes det til at vi får se hele kjærlighetshistorien til Stause og sjefen, ifølge Us Weekly.

Men allerede en måned etter at en teaser til sesongen ble sluppet, slapp paret bomben om at de hadde gått hver til sitt.

På Instagram har Stause forklart fansen at duoen ikke hadde samme syn på familieplaner.

Bare timer etter at bruddet ble annonsert, bekreftet Oppenheims tvillingbror og medeier i firmaet, Brett Oppenheim (44), brudd med kjæresten Tina Louise.

LES OGSÅ: Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer